Paykasa Kart Avantajları

Herhangi bir bilgi ve belge gerektirmeden, çeşitli canlı alışveriş sitelerinde ürün ya da eşya alabilmek için ödeme kolaylığı sunmakta olan son zamanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Söz konusu olan kartın sunduğu avantajların başında, kolay ve hızlı ödeme ayrıcalığı taşıması ve bunun yanı sıra da limitlerin kullanıcılar tarafından belirlenebilmesidir. İstediğiniz miktarlar üzerinde yer alan limitler sayesinde, bilgilerin ulaşılmış olması durumunda bile para çekilememe avantajı bulunmaktadır. Aynı zamanda tek kullanım özelliğine sahip olan kart, yapılan alışveriş sonrasında kalan bakiyeler, kendi hesaplarınıza otomatik olarak aktarılabilmektedir.

Ucuz Paykasa Hangi Kredi Kartları İle Satın Alınır?

Kendi kredi kartlarınız üzerinden, sorun yaşamamak ve alışveriş daha güvenli şekilde yapılabilmesi amacı ile alınabilen ucuz paykasa ürünleri, firmamız tarafınca alışveriş severlerin beğenisine sunulmaktadır. Söz konusu olan tek kullanımlık kart, ülkemizde şu an için yalnızca Garanti Bankası kredi kartları üzerinden satın alınabilmektedir. Ancak sürekli görüşmeler yapılmakta ve yakın bir zaman içerisinde sonuç alınacak anlaşmalar sonucunda kartlar Finansbank, Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi tüm kredi kartları üzerinden satın alınabilecektir.

Güvenli Ödeme Yöntemi İle En Pahalı Paykasa Satın Alma İşlemi

Kendi istek ve ihtiyacınıza göre belirlemiş olduğumuz limitlerde, site adresimiz üzerinden kolay şekilde başvuru yapabilecek olduğunuz kart için güvenli ödeme yöntemini firma olarak sizlere sunmaktayız. 500 Euro gibi limitli paykasa satın al sekmesi üzerinden ön başvuru yapılabilmektedir. Daha sonra müşteri temsilcilerimiz ile iletişim kurmanız durumunda, yapmanız gereken işlemler için sizinle irtibata geçilecektir.

Editör: Haber Merkezi