Panerai Radiomir Sevenlere

Klasik saatleri sevenlerin en fazla tercihinde olan saat markaların başında Radiomir gelmektedir. Bu marka modelleri genel de birbirine benzer. Fakat tüm modellerin sahip olduğu fonksiyonlar çok farklıdır. Markanın sevilen modelleri kahverengi kayışlı füme işleme model, özel üretim altın ve özel ışıklı modellerdir. Ayrıca son zamanlarda rakamsız sade çelik modellerde çok sık tercih edilir. Tüm modellerin ortalama olarak 1 yıl garanti süresi vardır. Ayrıca modellerin tümü su geçirmezdir ve takvim, zamanlayıcı özellikleri bulunur. Kasa boyutları da 36 ve 44 mm arası kasa boyutları vardır.

Panerai Radiomir Fiyatları
Panerai Radiomir markasının uygun fiyatlara sahip modeli kahverengi kayışta özel işleme ve otomatik sarı olan modelidir. Diğer yandan en pahalı Radiomir saat modeli de özel taşlı olanlarıdır. Bazı modeller de özel zamanlama ve özel camlı tasarımlarda vardır. Özel camlı parlak metal modellerinin fiyatları da yine çok pahalı olan ürünler arasında yer alır. Bazı modeller de kişiselleştirilebilir kayışta kullanılır. Böylesi durumlarda yine ürünlerin fiyatları açısından artış olmaktadır.
Özel tasarımları olan bu eşsiz Panerai Radiomir saatlerini https://www.entropia.club/tr/panerai-radiomir/ sitesi üzerinden kolaylıkla bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi