NakitCoins ile anında kripto para alım satımı yapın.

Kripto para piyasasında faaliyet gösteren tüm yatırımcıların en çok şikâyet ettikleri konuların başında bu işlemleri yaparken aracı kurumlardan yararlanmalarının adeta bir zorunluluk halini almasıdır. Bu nedenle yapılan işlemlerde örneğin Bitcoin’i nakde çevirip çekmek istediğinizde belli bir müddet beklemek zorunda kalmaktır.

İşte bu yazımızda artık bu şekilde kripto para borsalarına mecbur kalmadan hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirilebilecek yeni bir yatırım kanalının faaliyet göstermeye başladığını belirtmek istiyoruz: NakitCoins.

NakitCoins ile döviz bozdurur gibi kripto bozdurun.

NakitCoins’in en önemli özelliği anında döviz bozdurur gibi kripto para bozdurmaya imkân tanıyan bir uygulama olmasıdır. Bu nedenle de NakitCoins’te işlem yaparken hızlı bir şekilde bozdurmak istediğiniz miktarı doğrudan nakde çevirebileceksiniz.

Bunu yapmak için tek yapmanız gereken şey, NakitCoins’in gelişmiş mobil uygulamasını kullanmak olacak. NakitCoins mobil uygulamasını telefona indirdikten sonra uygulamaya kaydolmanız gerekmektedir.

NakitCoins’in şubelerinin önünde yer alan Bitcoin atm İstanbul gibi Türkiye’nin büyükşehirlerinde oldukça kullanışlıdır. Bunun bir diğer yararlı yanıysa Bitcoin ATM’sinde mobil uygulama ile işlem yapılabiliyor olmasıdır.

Bu işlemlerin tamamının tek bir NakitCoins uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilmesine imkan tanıyan NakitCoins’in gelişmiş özellikleri şimdilik Türkiye’nin 2 farklı şehrindeki 3 farklı NakitCoins şubesinde gerçekleştirilebilmektedir. Bu şubeler; İstanbul ve Ankara’da yer almaktadır. İstanbul’da 2 şubesi bulunan NakitCoins’in Türkiye merkez şubesi İstanbul’un merkezi Taksim’de yer almakta iken İstanbul’daki ikinci NakitCoins şubesi ise İstanbul’un finans merkezi olan Kapalıçarşı’da yer almaktadır.

NakitCoins’in 4’üncü şubesinin açılış çalışmaları Antalya için devam etmektedir. NakitCoins’in bir diğer şube geliştirme çalışması için kuyumcu dükkanları ya da döviz büroları gibi farklı finansal faaliyetler gösteren yerler için başvuruda bulunulması halinde buraların da birer NakitCoins şubesi gibi faaliyet göstermesine izin vermesidir. Bunun için yapılması gereken tek şey ise NakitCoins web sitesi ya da uygulaması üzerinden ortaklık programına başvuruda bulunmaktır. Yapılan başvurunun olumlu değerlendirilmesi neticesinde NakitCoins’in ilgili kuyumcu ya da döviz bürosu için vereceği yetki sonucunda o şube bir NakitCoins şubesi gibi faaliyet gösterebiliyor olacaktır.

NakitCoins ile hızlı kripto para bozdurma.

NakitCoins’in bir diğer önemli özelliği ise pratik bir şekilde sadece uygulama üzerinden para bozdurmaya imkân tanıyor olmasıdır. Bunun için yapılması gereken ilk şey NakitCoins uygulamasının mobil cihaza indirilmesidir. İndirme işlemi gerçekleştirildikten sonra bu uygulamanın bir kripto para cüzdanı olarak da kullanılabiliyor olduğu görülecektir.

NakitCoins uygulamasının cüzdan bölümüne farklı cüzdanlarınızdan da kripto para iletebilirsiniz. Ayrıca iletilen bu miktarlar yine NakitCoins şubelerinden nakde çevrilebilmektedir.

Yapılacak işlemi NakitCoins uygulamasında kullanıcı olarak belirttikten yani para bozdurma mı yoksa para satın alma mı olduğunu belirttikten sonra NakitCoins kripto para bürosuna gittikten sonra işleme ilişkin QR kodu gişe görevlisine göstermeniz gerekecektir. Bu kodu gösterdikten sonra tek yapmanız gereken işlemin görevli tarafından gerçekleştirilmesini beklemek olacaktır.

İşte NakitCoins ile kripto para alım satımı yapmak bu kadar kolay gerçekleşebilmektedir. Bir yandan uygulama kullanılmakta iken bir diğer yandan da işletmeler için NakitCoins B2B seçenekleri sunmaktadır.

NakitCoins ile hızlı Bitcoin al sat. Hem de tüm Türkiye’de.

Editör: Haber Merkezi