Luminor Marina Çeşitleri

Luminor marina panerai markanın en gözde modellerinin bir araya geldiği bir koleksiyondur. Kasa büyüklüğü ve işlevsellik materyal ve tasarım bakımından farklı özelliklere sahip pek çok göz alıcı model mevcuttur. Automatic serinin en çok tercih edilen saatlerinden bir tanesidir. 72 saat güç rezervine sahip bu modellerde 300 metre ya da 100 metreye kadar su geçirmezlik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 40 42 ve 44 mm kasa ebatlarına sahip modellerde tarih göstergesi ve saniye minimaldir.

Farklı modellerinin paslanmaz çelik ve titanyum versiyonları vardır. 44 mm kasa çapına sahip bu modeller 8 günlük güç rezervi ile dikkatleri üzerine topluyor. Panerai Luminor marina 1950 carbotech 3 gün automatic 300 metreye kadar su geçirmeyen ve karanlıkta bile çok net ekranı okunabilen güçlü bir saat modeli olarak satışa sunulur.

Askeri Saat İşlevselliği ve Eşsiz Tasarımları İle Luminor Marina

Yüksek saatçilikte bu küt modelin ayrı bir yeri olduğunu belirtmek gerekir. Donanma için tasarlanıp üretilebilen bu modellerde su geçirmeme sağlamlık karanlık ortamlarda okunabilme gibi pek çok işlevsellik ön plana çıkıyor. Aynı zamanda saat tasarımı sanatsal estetiği alıcılarına yansıtır. Dünya starlarının yöneticilerin ve daha pek çok prestij sahibi olan bireylerin ilk tercihidir. Küçük saniye özelliği sadece bu modele özgü çok şık bir ayrıntıdır. Luminor marina saat modellerini https://entropia.club/tr/product/luminor-marina-47-mm/ sitesinden temin edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi