Lohusa Tacı Nedir?

Yeni doğum yapmış kişilere özel olarak tasarlanan lohusa tacı, çeşitli modellere sahiptir. Farklı malzemelerden ve aksesuarlardan üretilir. Annelerin kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Hem doğum öncesi hem de doğumdan sonra takılabilir. Herkesin zevkine hitap edecek şekilde izle olarak da tasarlanabilir. Lohusa tacı takmak, bir gelenek haline gelmiştir. Süreç bitene kadar, farklı kombinlerle kullanılabilir.

Lohusa Tacı Modelleri Nelerdir?

Hamilelik sürecinin ardından, yorucu bir süreç olan lohusalık döneminde kullanılan farklı aksesuarlar, anneler için güzel bir enerji yayar. Lohusa tacı modelleri; çiçekli, fiyonklu, taşlı ya da birçok desenden yapılabilir. Ayrıca, çiçek, yıldız ve kalp gibi farklı detaylarla süslenebilir. Özel tasarım isteyenler, anne ve bebeğin baş harfini taca işletebilir. Ürünlerin, genelde son derece ekonomiktir.

Ürünlerin özellikler ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Özel tasarım olan taçların fiyatları daha pahalıdır. İsim detayı veya özel aksesuarlar kullanılması, fiyatları etkiler. https://www.lohusasepeti.com/lohusa-taci linkinden, beğendiğiniz ürünler sipariş verebilir, satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi