Kısa Etek Modelleri

Kısa etek modelleri, üst bacağın çoğunu kaplayan, uyluğun ortasından daha yükseğe ulaşmayan eteklerdir. Şortlar, geniş bir stil, renk ve kumaş yelpazesinden ihtiyaçlarına göre seçim yapabilen kadınlar için popüler bir gündelik giyimdir. Kısa etek modeli, belirli bir ürünün sözcülüğünü yapmak üzere seçilmiş bir modeldir.

Kısa elbiselerin ilk çeşidi mini etek modelidir. Mini etek, genellikle dış giysi olarak giyilen, dizleri veya daha azını kapatan bir giysidir. Mini etekler, Christian Dior tarafından yeni görünümünün bir parçası olarak tanıtıldığı 1950'lerden beri popüler olmuştur. İlk kez 1947'de Paris'te sunuldu ve dünya çapında birçok benzer stile ilham vererek 20. yüzyılın en popüler moda öğelerinden biri haline gelmiştir.

Kısa etek modelleri mikro elbise modelidir. Mikro elbise, vücudun normalde başka zamanlarda gizlenecek kısımlarını açığa çıkarabilen aşırı kısa bir elbisedir. "Mikro" terimi, diğer giyim tarzlarına göre küçük boyutuna atıfta bulunur. Ancak diz ve ayak bileği bölgesi arasındaki cildi açığa çıkaran tozluk veya tayt gibi çok küçük etek çizgisine sahip herhangi bir giysiyi tanımlamak için de kullanılabilir. https://www.axxelgulertekstil.com/etek-modelleri sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi