Katılımevim Kredi ile Araba Alma Devrini Bitiriyor!

Araba almak kişilerin hem kişisel ulaşım amacıyla hem de bir yatırımcı aracı olarak talep ettikleri bir durumdur. Sürekli şekilde seyahat etmesi gereken kişiler ve aileler için araba sahibi olmak, gün içerisindeki zaman yönetimleri konusunda kişilere avantaj sağlamaktadır.

Günümüzdeki yüksek faiz ödemeleri ve ek masraflar ise kredi ile araba almak isteyenlerin önüne büyük bir engel olarak çıkmaktadır. Yüksek faiz ve kredi miktarları ile araba almak birçok kişinin bütçesini aşmaktadır. Peki, “Kredisiz araba nasıl alınır?” Katılımevim tasarruf finansman yöntemleri sayesinde kredi ile araba alma devri sona ermektedir.

Katılımevim kredisiz araba alma seçenekleri sayesinde bütçenize en uygun şekilde, faizsiz ve peşinatsız olarak hayallerinizdeki arabayı alabilirsiniz. Katılımevim tasarruf finansman yöntemleri, kredisiz araba almanızın önündeki engelleri kaldırır ve istediğiniz modeldeki arabaya sahip olarak geleceğinize yatırım yapmanızı sağlar. Türkiye’nin herhangi bir noktasından istediğiniz araca sahip olmak için Katılımevim’e katılım başvurusu yapabilirsiniz.

Kredisiz Araba Nasıl Alınır?

Araba satın almak isteyen çoğu kişi yüksek faizli kredilerle, peşinatlarla ve ek masraflarla karşılaşabilmektedir. Bu yöntemler araba satın almak isteyen kişilerin bütçelerini zorlayarak, kişileri yüksek geri ödemelere zorunlu bırakmaktadır. Katılımevim’in kredisiz araba alma yöntemleri ise kişileri peşinat, faiz, ek masraf gibi yöntemlerden kurtararak kredi ile araba alma devrini sona erdirmektedir.

“Kredisiz araba nasıl alınır?” sorusunun cevabını merak eden herkes, Katılımevim’in kredisiz araba alma yöntemlerini inceleyebilir. Katılımevim’e katılma şartlarını sağlayan herkes kredisiz araba alma seçeneklerinden faydalanarak peşinatsız ve kredisiz şekilde tasarruf finansman seçeneklerinden yararlanabilir, hayallerindeki arabaya en kısa yoldan ulaşabilir.

Katılımevim, bütçenize göre kendinizin belirleyebileceği taksit ücretleri ve kolaylık sağlayan finansman seçenekleri sayesinde kredisiz araba almanın yollarını size sunmaktadır. Ek masraflar, peşinat ve yüksek faizli kredi gibi ekonomik yükümlülüklerle karşı karşıya kalmadan bütçenize en uygun ödeme planıyla kredisiz arabaya sahip olmak için Katılımevim’e başvuruda bulunabilirsiniz.

Hayalinizdeki araca bütçenize göre en uygun ödeme seçenekleriyle ulaşmak ve kredisiz araba alma seçeneklerinden yararlanmak için BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi Katılımevim’e 444 11 00 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilir ya da en yakın Katılımevim şubesini ziyaret edebilir, tüm sorularınızın cevaplarını öğrenebilirsiniz. Geleceğinize yatırım yapmak ya da kişisel kullanım amaçlı şekilde kredisiz araba alma seçenekleri için Katılımevim en hızlı ve güvenilir seçenekleri sizlere sunmaktadır.

Editör: Haber Merkezi