İnegöl Store 2022 Mobilya Modelleri

Yeni yılla birlikte pek çok alanda olduğu gibi mobilyada da yeni trendler büyük bir merakla bekleniyor. Mobilyanın başkenti İnegöl kabul edildiği için de herkes bu yıl İnegöl’de hangi tarz mobilyaların öne çıktığını merak ediyor. Çoğu kişin İnegöl’e gidip alışveriş merkezlerini ya da imalathaneleri görme imkânı bulamadığı için yeni yıla uygun mobilya tercihlerini nasıl yapacakları konusunda kararsız kalıyor. Oysa teknolojinin olanakları ve yeni nesil girişimciler sayesinde İnegöl’e gitmeden de 2022 mobilya modellerini görebilirsiniz.

İnegöl Store sayfası 2015 yılından bu yana dijital alanda faaliyetlerine devam ediyor ve İnegöl mobilyasını tüm dünyaya ulaştırmak adına ilçedeki bütün imalatçıların ürünlerine tek bir adresten ulaşabilme avantajı sağlıyor. Dilerseniz ihtiyacınız olan koltuk takımlarını, yemek odası takımlarını, yatak odası takımlarını, köşe koltuk takımlarını, sandalyeleri, bebek odalarını, genç odalarını, televizyon ünitelerini ve daha fazlasını İnegöl Store web sitesine girerek inceleyebiliyor, kolayca alışverişinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Yemek Odası Modelleri

Mobilya kategorileri arasında her yıl en fazla tercih edilenlerden birisi yemek odası oluyor. Yemek odaları kimi zaman en güzel lezzetlerin tadıldığı, ailecek sohbetlerin edildiği, en güzel dostların ağırlandığı, unutulmaz partilerin yapıldığı alanlar oldukları için seçiminde çok fazla detayı göz önünde bulundurmak gerekiyor.

İnegöl Store yemek odası takımları konusunda çok fazla alternatif sunuyor. Evlerinizin ya da odalarınızın tarzına göre dilerseniz klasik, modern, country, avangart ve daha başka modellere yönelebilirsiniz. Duru Yemek Odası, Zen Yemek Odası, Neva Yemek Odası, Nüans Yemek Odası modelleri ve daha fazlasıyla yemek odalarınıza hayalinizdeki görselliği kazandırabileceğiniz gibi herkesin hayran kalacağı, içinde huzur bulacağınız, kullanırken konforu iliklerinize kadar hissedeceğiniz ve uzun yıllar modası geçmeyecek modellere sahip olabilirsiniz.

Fiyatları Ne Kadar?

İnegöl Store 2022 yemek odası modelleri ile göz dolduruyor. Fakat müşterilerin akıllarında en fazla yer edinen sorulardan birisi de fiyatların ne kadar olduğu oluyor. Tıpkı ürün alternatifinde olduğu gibi sayfa yemek odası fiyatları konusunda da çok geniş bir seçenek sunuyor. Ürünlerin fiyatlarının başlıca şu detaylara göre değiştiğini görüyoruz:

  • Kullanılan malzeme: Yemek odalarında kullanılan malzemeler sağlamlığı, dayanıklılığı, yıpranma direncini doğrudan etkiliyor. Her ne kadar sayfada malzeme kalitesi düşük ürünlere yer verilmese de kalite düzeyleri değiştikçe fiyatlar da artıyor.
  • İşçilik: Her mobilya işçiliğin eseridir ve yemek odası takımlarında da işçilik detayları arttıkça fiyatlarda az da olsa artış yaşanıyor.
  • Döviz kuru: Döviz kurları bütün mobilyaları olduğu gibi yemek odası takımlarını da etkiliyor. Döviz kurlarındaki düşük bir artış dahi üretimde kullanılan malzemelerin, makinelerin maliyetlerini arttırdığı için ürünlerin fiyatlarının da zaman zaman güncellenmesine neden oluyor.

İnegöl Store’da yer alan yemek odası takımları da başta belirttiğimiz detaylara göre değişiklik gösteriyor. Fakat geniş ürün yelpazesi ve doğrudan yerinde imalatla olabildiğince ekonomik fiyatlarda satış yapıyorlar. İndirimler ve kampanyalarla birlikte hayalinizdeki yemek odası takımlarına bütçenizi yormadan sahip olabiliyorsunuz. 8 bin TL’ye de yemek odası takımı bulabiliyor, 12.500 TL’ye de yemek odası takımı bulabiliyorsunuz. Bu sayede bütçeniz ne kadarlıksa kaliteden, estetikten ve fonksiyonellikten ödün vermeden yeni moda ürünler alabiliyorsunuz.

Editör: Haber Merkezi