Hastane Çıkışı

Genellikle bebeklerin dünyaya gelecekleri günü pek çok kişi tarafından beklenir. Onun için hazırlar yapılır. Yapılan hazırlıklardan bir tanesi de bebek hastane çıkışı olarak adlandırılan takımdır. Bebekler doğdukları günden birkaç gün sonra evlerine dönerken bu takımda ki kıyafetler giydirilir. Çünkü o gün bebekler için özel bir an olmasını isterler.

Genel olarak hastaneden çıktıkları gün için hazırlanan takımlar tek tip değildir. Bebeğin ihtiyacına göre çeşitlilikleri vardır. Fakat bu tarz takım çeşitleri o gün için pratik olarak hemen kullanılır.

Hastane Çıkışı Takımı

Bebekler evlerine ilk gidecekleri gün için özel olarak hastane çıkışı takımları tercih edilir. Genel olarak bakıldığından bu tarz takım çeşitlerinin içerisinde zıbın, alt üst pijama takım, şapka ve eldiven bulunur. Hepsi de birbirine uyumlu olarak takım halinde satılır.

Bazen alt üst pijama takımı yerine tulum tercih edilir. Bu tarz takım çeşitlerinde ekstra olarak yemek önlüğü, mendil ya da bebek battaniyesi de eklenebilir. Hastane çıkışları için hazırlanan takım çeşitlerinde daha fazla da eklemeler olabilir. Hastane çıkışları için hazırlanan takımlarda daha fazla çeşitlilik için https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek/Hastane-Cikisi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi