Güneş Kremi Çeşitleri

Yaz aylarında en sevilen eylemlerden birisi de kuşkusuz güneşlenmek ve bronzlaşmaktır. Hem erkeklerin hem de kadınların en sevdiği yaz aktivitelerinden biri olan güneşlenme eylemi sahil kıyısında ya da havuz kenarlarında yapılabilir. Ancak bronzlaşma ayarını ayarlayabilmek için mutlaka belirli bir SPF içeriğine sahip olan güneş kremi çeşitlerinden birinin kullanımına yer verilmelidir.

Güneş kremi tercihi yapmadan önce mutlaka kadar bronzlaşmak istediğinize karar vermelisiniz. 25 Spf içeren kremler daha çok yanmanıza, 50 Spf içeren kremler ise daha az yanmanıza olanak sağlar. Çok bronzlaşmak istediğiniz takdirde, Spf koruma faktörü az olan kremlerden temin edebilirsiniz. Daha az bronzlaşmak ve hatta sadece hafif pembelik istediğiniz takdirde, 25 ya 15 Spf koruma saktörüne sahip olan kremleri tercih edebilirsiniz.

Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

İster makyaj altına ister direkt olarak yüz ve açıkt akalan her alana güneş kremi çeşitleri rahatlıkla kullanılabilir. Kremlerin markaya göre içerdiği renk tonlarında farklılık olabilir. Ancak tüm kremler ciltte hızlıca emilir. Tüm çeşitler https://www.dermokilshop.com/gunes-serisi adresinde mevcuttur.

Editör: Haber Merkezi