Gaziantep İçin Uçak Bileti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
 
Kimi zaman çok önceden seyahat tarihleri planlanabildiği gibi, bazen de son dakika planlarıyla seyahate çıkmak gerekebiliyor. İster önceden, ister ani planlanmış olsun, Gaziantep için bir seyahat düşünüyor ve havayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız bilet alırken ucakbileti.com’u kullanarak biletinizi çok daha kolay ve ucuz alabilirsiniz.
 
Ucuz uçak bileti almak denince akla ilk gelen adres olan http://www.ucakbileti.com'un mobil uygulamaları ve yenilenen web sitesi ile hava yollarının en uygun fiyatlı biletlerini bulmak için sorgulama yapabilir, ucuz uçak biletini anında alabilirsiniz.
 
Ucakbileti.com'un en önemli avantajlarından bir tanesi de gidiş ve dönüş için en uygun uçak biletlerini farklı hava yolu şirketlerinden satın alabilme olanağı. Örneğin Gaziantep’e Türk Hava Yolları ile gidip, dönüş biletinizi Pegasus’dan satın alabilirsiniz.
Gaziantep’e biletinizi aldınız ve seyahat hazırlıklarına başladınız. Eğer bir günden daha fazla kalacaksanız ve gezmeye zamanınız varsa Gaziantep’te bulunan bazı yerleri görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Zamandan kazanmanız ve araştırmadan rahatça gezip görebileceğiniz yerleri belirleyebilmeniz için Gaziantep’in meşhur yerlerini sizin için hazırladık.
Bakırcılar Çarşısı
Çarşı gezmeyi sevenlerdenseniz, Meşhur Gaziantep Bakırcılar Çarşısı uğrayacağınız yerler arasında yer alabilir. Gaziantep’in en eski çarşısı olarak bilinen çarşıda işlenen bakırları görebilirsiniz. Çarşıya gitmişken Emine Göğüş Mutfak Müzesi’ni de gezmeyi unutmayın.
Gaziantep Kalesi
Bakırcılar Çarşı’na giderseniz ve vaktiniz varsa Bakırcılar Çarşısı’nın karşısında yer alan Gaziantep Kalesi’ni de gezebilirsiniz. Kalenin çevresi 1200 metre ve 12 kulesi ve burçları bulunuyor. Kale, tarih boyunca birçok kez restore edilmiş,  ve en son  restorasyon 2000'li yılların başında yapılmış. 
Zeugma Müzesi
Müzelere meraklıysanız gezebileceğiniz müzelerden biri, 2011 yılında açılmış olan Gaziantep Zeugma Müzesi. Bu müze dünyanın en büyük mozaik müzesi olma özelliğine sahip. Müzenin girişindeki üç dakikalık tanıtım videosunu üç boyutlu gözlüklerle izliyorsunuz. Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi n dünyanın en önemli müzeleri arasında yer alıyor.
Medusa Arkeolojik Cam Eserler Müzesi
Gezebileceğiniz diğer bir müze Türkiye’nin ilk özel cam müzesi olma özelliğini taşıyan Medusa Arkeolojik Cam Eserleri Müzesi. Eğer zaman bulup bu müzeye gidebilirseniz müzede birbirinden değerli cam eserleri görme şansı yakalayabilirsiniz.
Hayvanat Bahçesi
Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde değişik hayvanları yakından görebilirsiniz. Özellikle çocuklarla seyahate çıktıysanız burayı mutlaka gezi listenize ekleyin, hem siz hem de çocuklarınız gezmekten keyif alabilir.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi