Fransızca Çeviri

Ülkemizde en çok çeviri talep edilen diller arasında yer alan Fransızca dünya genelinde ortalama 200 milyon kişi tarafından konuşulur. Romen dillerinin alt biriminden olan Fransızca 128 milyon kişice anadil olarak kullanılır. Amerika kıtası, Afrika, Monako, Lüksemburg, İsviçre, Belçika bölgelerinde ana dil seviyesinde konuşulan dil toplam 29 ülkede resmi dildir. Dilin geçmişine bakıldığında Roma Galyalılarının Kelt dilleri ile Romalılardan sonra Frenk göçmenlerinin Cermen dilleri etkisi altında kalmıştır. Günümüzde Birleşmiş Milletlerin alt kurumlarında ve diğer pek çok uluslararası kuruluşun önemli bir kısmında resmi dil olarak kullanılır. Bu nedenle Fransızca çeviri hizmetinden yaygın olarak yararlanılır.

Almanca ve İngilizceden sonra en çok konuşulan üçüncü dil olan Fransızca dili için tercüme yapılırken en iyi hizmet veren tercüme bürosu ile çalışmak avantajdır. Müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde birebir yapılan çevirilerde metnin türü ve uzunluğu önemlidir. Kaynak dil ve hedef dil ile ilgili ana dil bilgisi, kültüre hakimiyet, çeviri eğitimi ve tecrübesi olması çevirinin kalitesinin daima yüksek olmasını sağlar.

Fransızca Tercüme

Profesyonel Fransızca tercüme hizmeti güven, hız, kalite ve uygun fiyat gibi özellikler sayesinde cazip hale gelir. İstisnasız her müşteriye sunulan bu hizmet hem sözlü hem yazılı çeviriler için geçerlidir. Yapılan tüm tercümelerde her müşteri için özel talep oluşturulur ve planlamaya müşteri beklentileri dahil edilir. Fransızcadan Türkçe ya da Türkçeden Fransızcaya yapılan tercümelerde 7 gün 24 saat tercümana erişilebilir. İsteğe göre tercüme belgeleri e- posta ya da alternatif kanallar üzerinden müşteriye ulaştırılabilir. Çevrilerin Fransızca dilinde uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılması kalitenin daima yüksek olmasını sağlar. Buna karşılık fiyatlar her zaman en ekonomik olacak şekilde ve müşteriye özel olarak belirlenir.

Editör: Haber Merkezi