Fiat Yetkili Servis

Sınıfının en çok satan otomobil markalarından biri olan Fiat’ın ülkemizdeki serüveni 1971 yılında başlamış ve geçmişten günümüzde çok büyük gelişim göstererek Avrupa’nın en çok tercih edilen otomobil markalarından birine dönüşmüştür. Bu dönüşümde Türkiye’de tasarlanan ve üretilen modellerin etkisi çok büyüktür. Bu otomobil markasının bu kadar çok tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri de kolay bulunan yedek parça ve servis ağıdır. Fiat Yetkili Servisleri ülkemizdeki en küçük ilçelere kadar yayılmış ve Fiat kullanıcısına hizmet vermek için çalışan kurumsal yapılardır.

Otomobil satışlarının günden güne artması ve her yeni modelin yok satmasının altında Türkiye şartlarına uygun araç geliştirme stratejisinin önemi büyüktür. Yarım aşıra yaklaşan ortaklıkla Fiat ülkemizin zor şartlarına uygun araçlar tasarlamış ve bu deneyimlerini tüm Avrupa hatta Amerika da kullanmıştır. Yılın otomobili unvanını pek çok kez ülkemizde tasarlanan otomobillerle kazanmıştır. Popüler otomobil markası olmanın getireceği yükü çok iyi bilen Fiat hem servis hem de yedek parça gibi ürünlerde rakipleri ile sıkı rekabetini sürdürmektedir. Bu vesile ile Fiat Yetkili Servis çalışanları sürekli olarak eğitime tabi tutulmaktadır. Kaliteli hizmet, yüksek müşteri memnuniyeti gibi konularda eğitim alan çalışanlar bu deneyimlerini garantili ve kurumsal hizmet anlayışı ile sağlamaktadır. Yetkili servis hizmeti almanın pek çok avantajı vardır. Bunlardan en önemlisi aldığınız hizmetin garantili olması ve aracınızda kullanılan yedek parçaların, mekanik aksamaların orijinal Fiat markasının kullanılmasıdır. Sıradan servislere göre tek dezavantajı bu hizmet karşılığı ödenen ücret gibi gözükse de uzun vadede çok daha karlı duruma geçilmektedir.

Fiat Yetkili servisine aracınızı getirdiğiniz anda kurumsal bir şirket güvencesi altına girmiş olursunuz. Öncelikle aracınız periyodik bakım için gelmişse aracınızdaki yağ, filtre gibi belirli kilometrelerde yapılan işlemler, orijinal ve kaliteli ürünler ile yapılmaktadır. Bunların dışında aracınızın bakım işlemleri bilgisayar ortamına kaydedilir. Şayet aracınız arıza ve değişim için gelmişse doğru fiyat ve kaliteli işçilikle en kısa zamanda otomobiliniz hazırlanıyor. Yetkili servis güvencesi Fiat marka otomobiliniz için en doğru seçim olacaktır. Aracınızın ilk günkü performansını koruması, size uzun yıllar boyu hizmet etmesi için periyodik bakım ve kontrollerinizi zamanında yaptırmanız büyük önem arz etmektedir. Bu sayede yolculuklarınızı çok daha güvenli yapacaksınız. Cebiniz de ekstradan çıkacak masraflardan korunmuş olacaktır. Kendi alanında uzman ve eğitimli yetişmiş personel ile 7/24 sizlerin yanında yer alan Fiat yetkili servisleri araçlarınızdaki tüm bakımları bilgisayarlı cihazların kontöründe noktasal arıza tespitleri ile yapmaktadırlar.

Editör: Haber Merkezi