Erkek Cüzdan

Cüzdan günümüzde çok popüler olmakla birlikte, her türlü modeli ve türü karşımıza çıkmaktadır. Bu türlerden bir kaçı; Deri, kumaş, metal, ip, ön cep cüzdanları gibi dallara ayrılmaktadır. Fakat en fazla kullanılan model ise deri cüzdandır. Cüzdan herkes için ince çizgidir, hediye olarak alındığında standart olarak gözükse de bazı özel tasarımlı ve değişik türde cüzdanlar farklı bir konsept hediye yaratmaktadır. Erkek cüzdan modelleri her zaman favori konumda yer alan tasarımlardandır.

Hakiki deri üretimi olan cüzdanlar, yıllar boyu kullanımı ile revaçtadır. Genelde hakiki deri cüzdan bulmak zordur. Gerçek deri olduğunu anlamak için ürünün üzerinde olan etiket kontrol edilebilir. Günümüzde, genelde deri olarak adlandırılan ürünlerin %40 civarı “sentetik” deridir. Bu ince ayrıntıya dikkat edilerek cüzdan alınması şarttır.

Suni yani sentetik deri ve hakiki deri arasındaki farklılıklar, derinin kokusu ve girintili çıkıntılı olmasıdır. Kaplaması düz bir şekilde giderse ve dokusu sert ise o cüzdan suni deridir. Gerçek deri ise kokusu post ve hammadde kokusuna sahiptir. Hakiki deri de olan önemli diğer özellik ise de yumuşak ve esnek olmasıdır, cebe konulduğunda kat izi oluşmaması suni deriden ayıran en önemli özelliklerden birisidir. https://www.kostebek.com.tr/erkek-cuzdanlari sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi