Erkek Çocuk Eşofman Takımlarında Farklı Tasarımlar

Erkek çocuk eşofman takımları çocuğunuzun vücuduna rahatça oturan yüksek kaliteli bir üründür. Üstelik kamuflaj ürünlerimiz çocuğunuzun sağlığı için çok iyidir. Erkek çocuk eşofman takımları Üretiminde kesinlikle kanserojen olmayan maddeler ve boyalar kullanılmaktadır. Üründe kullanılan fermuar, çıtçıt gibi tüm malzemeler antialerjiktir.

En hassas ciltler için bile alerji yapmaz. Ürün üzerinde verilen yıkama talimatlarına uyulması önemlidir. Bu nedenle çekme, renk solması gibi olumsuz etkenler asla oluşmaz. Yöresel kumaş ve ipliklerden üretilen bu ürünlerle çocuklarınız farklı bir tarza sahip olacak. Örümcek Adam temalı eşofman iki ana renk seçeneği ile sunuluyor.

En Güzel Ve Rahat Erkek Çocuk Eşofman Takımları

En popüler ürünler arasında futbol takımlarının renklerinde modeller yer almaktadır. Bunlar Fenerbahçe takımını temsil eden renkler, Galatasaray takımını temsil eden renkler ve Beşiktaş takımını temsil eden renklerdir. Ayrıca bu eşofman takımlarında futbol takımının amblemi sol göğüs hizasına yerleştirilmiştir. Bu eşofmanların sarı, lacivert ve beyaz renkleri mevcuttur. Erkek çocuk eşofman takımları model ve seçeneklerine https://www.breeze.com.tr/Erkek-Cocuk/Esofman-Takimi sitesinden ulaşmak mümkündür.

Editör: Haber Merkezi