En Çok Tercih Edilen Avşa Adası Otelleri - Pansiyonavsa.com Önerileri

Avşa Adası uygun tatil seçenekleri ve sağladığı hizmetlerle her yaz yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmektedir.

Balıkesir'e bağlı olan tatil beldesi Marmara bölgesi için de önemli bir turizm kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.

Avşa Adası otelleri genellikle merkez konumda bulunup konseptlerine göre farklılık göstermektedir. İsterseniz her şey dahil isterseniz havuzlu ve aqua parklı otellerden kendinizi uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Sizler için hazırlamış olduğumuz en çok tercih edilen Avşa Adası Otelleri;

  • Buseyine Otel
  • Yaren Otel
  • Arena Beach Otel
  • Özkaptan Otel
  • Ataş Aqua Otel
  • Afissia Garden Otel

Avşa Adası otelleri arasında uygun fiyatları ve sağladığı hizmetler ile ön plana çıkan bu otelleri konaklama tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

Avşa Adası Otel Konseptleri

Avşa Adası otelleri sağladığı hizmet ve olanaklara göre konseptlere ayrılmaktadır. Tüm tatil severlerin isteği ve ihtiyacı doğrultusunda otel bulmaları fazlasıyla mümkündür.

Avşa Adası Otel Konseptleri ise;

  • İslami ve Muhafazar
  • Balayı
  • Denize Sıfır
  • Her Şey Dahil
  • Evcil Dostu

olarak konseptlere ayrılmış olup kendinize aralarından uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Avşa Adası İslami ve Muhafazakar Otelleri;

Avşa Adası İslami ve muhafazakar otel bulunmamasıyla birlikte bu konsepte uygun ve dini şartları esas alan oteller yer almaktadır. Bu oteller de alkol satışı yapılmaz ve yasaktır, gelen misafirler gelenek, örf ve adetlere karşı saygılıdır ve herkes İslam'ın koşullarına göre hareket etmektedir.

Tercih edebileceğiniz oteller arasında: Afissia Garden Otel, Yaren Otel'i örnek verebiliriz.

Avşa Adası Balayı Otelleri;

Balayı otelleri çiftler, yeni evlenenler ve sevgililer tarafından oldukça fazla talep görmektedir. Baş başa ve romantik bir tatil geçirmek isteyenler Avşa Adası Balayı Otelleri olan Pembe Mari ve Ataş Aqua Otelleri'nden biri tercih ederek unutulmaz bir geçirebilir.

Avşa Adası Denize Sıfır Otelleri;

Tatile çıkan herkes en güzel oteli tercih etmek ister. Avşa Adası denize sıfır otelleri de bu tercihin hakkını vermekte olup hem deniz manzarası hem havuzu ayrıca açık büfe kahvaltı servisi ve akşam yemeği ile misafirlerini ağırlamaktadır. Denize sıfır oteller arasında en popüler Arena Beach Otel olarak karşımıza çıkmaktadır.

Avşa Adası Her Şey Dahil Oteller;

Her Şey Dahil Oteller elit hizmeti ve konforun adresi olarak tanımlandıktan sonra gelen tatilcilerin tüm istek ve ihtiyaçlarına karşılık vererek kendisin Avşa Adası Otelleri arasında ön plana çıkaran Özkaptan Aqua Otel ile karşılaşıyoruz. Akılda kalıcı ve hiçbir şeyi düşünmeyeceğiniz bir hizmet ile muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz.

Avşa Adası Evcil Dostu Oteller;

Evcil dostlarımızı bir arkadaş bir dost olarak gören Avşa Adası Otelleri arasında Buseyine Otel ve Afissia Garden Otel'i gösterebiliriz. Bu oteller minik dostlarımız için belli yerlere yemek, su kabı koymakta ve bunun dışında dostlarımızı gezdirebileceğimiz alanlar yaratarak bizimle vakit geçirmelerine olanak sağlamaktadırlar.

Avşa Adası Otelleri konseptlere ayrılmış olsa da bir dipnot olarak exclutive otel konseptleri arasında yer almazlar ama tüm tatiliniz boyunca aldığınız hizmet ve olanaklar ile yeterli gelecektir.

Avşa Adası otellerine alternatif olarak konaklayabileceğiniz Avşa pansiyonlarını öğrenmek istiyorsanız, https://www.pansiyonavsa.com/ adresinden yararlanabilirsiniz.

Avşa Adası'nda 5 Yıldızlı Otel Var Mı?

Avşa Adası bir turizm cenneti olarak her yaz oldukça fazla bir talep görmektedir. Gelen misafirlerin çoğu da son zamanlar hiçbir şey ile uğraşmamak ve havuzdan yararlanmak adına otelleri tercih etmeye başladılar.

Otellerin hem hizmetlerinin fazla olması hem de diğer tatil beldelerine ve turizm bölgelerine göre uygun olması Avşa Adası otellerinin öncelikli olmasını sağlıyor.

Avşa Adası merkezinde birçok otel mevcut olmasına rağmen bunlar arasında 5 yıldızlı oteller bulunmamaktadır. Sadece Yiğitler Köyü'nde bulunan Afissia Garden Otel Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı olarak 2 yıldızlı oteller kategorisinde yer almaktadır.

Diğer otelleri de konsepte dahil edilebilir ancak resmi bir başvuruları ya da aldıkları bir belge bulunmaması nedeniyle dahil edemiyoruz.

Avşa Adası Otelleri ve Apartları Arasında ki Farklar Nelerdir?

Avşa Adası konaklama konusunda oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Gelen misafirler kendilerine uygun otel ya da apartlardan birini tercih edebilirler.

Hem apartların hem de otellerin birbirinden ayrı özellikleri mevcuttur. Avşa Adası Otelleri'ne bakacak olursak öncelikle odanızın içerinde konforlu yataklar, eğer küçük bir çocuğunuz var ise bebek yatağı, mini bar, açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, aqua park, havuz gibi birçok seçenek ve hizmet sizleri beklemektedir.

Avşa Apartları'nda ise kişi sayına göre bir oda verilmekte olup odanızın içerisinde mutfak, mutfak ara-gereçleri, tv, klima, buzdolabı gibi özellikler yer almaktadır. Apartlarda ki en büyük fark yemekleri kendiniz yapmanız ya da dışarıda ki restoranlarda yemek olayını halletmeniz gerekmektedir.

Apartlarda havuz ve aqua park maalesef ki yer almamaktadır ama dilerseniz uygun bir ücrete otel havuzlarını kullanabilirsiniz. Havuz şart değil derseniz bu sorunu denize yakın olan apartlardan seçerek ortadan kaldırabilirsiniz.

Avşa Adası tatil konusunda uygun olmasına rağmen otel ve apart fiyatları arasında farklar bulunmaktadır. 2022 yılında apartlar kişi başı 150₺ oteller ise verdiği hizmetlere göre 400 - 550₺ arasında farklılıklar göstermektedir.

Avşa Adası otelleri ve pansiyon fiyatları hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz rezervasyon yapmak istiyorsanız ilgili sitemizden yararlanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi