En Beğenilen Edding Ürünleri

Kırtasiye malzemeleri alanında özellikle kalem üretiminde uzun yıllardır deneyim ve uzmanlık kazanan markalardan olan Edding gün geçtikçe ürün çeşitliliğini arttırmaktadır. Tüm ürünlerini geri dönüştürülmüş malzemelerden üreten Edding, ürettiği Eco line serisiyle doğaya geri kazandırılamayan plastiklerin azaltılması konusuna dikkat çekmektedir.

Özellikle kalemlerin %90’ını geri dönüştürülmüş maddeden üretmektedir. Hem israf hem de çevre kirliliği önlenmiş olmakla birlikte çevreci üretim prensipleri doğrultusunda sürdürülebilir bir dünya ve gelecek için adım atmış olmaktadır. Edding okullarda ve ofislerde kullanılan kartuşlu kalem, marker kalem, keçeli kalem ve sprey boya gibi rengarenk ürünlerin vazgeçilmez popüler markası haline gelmiştir. Ev dekorasyonlarında da sıklıkla tercih edilmektedir.

Sınıf Panoları İçin Edding Ürünleri

Edding, sınıf panolarının süslenmesinde ve dekorasyonunda da birçok ürün seçeneği sunmaktadır. Sınıf panolarındaki yazıların yazılmasında Edding marker kalemler tercih edilmektedir. Panolardaki süslerin hazırlanmasında ve boyanmasında keçeli kalemler kullanılır. Ayrıca sınıf panolarının çerçevesinin boyanmasında kolay kullanım ve hızlı kuruma sağlayan Edding sprey boyalar tercih edilir.

Öğrencilerle birlikte ürün çeşitliliği geniş olan Edding kalemleri ve boyaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Süsleme için birçok Edding ürünlerine https://www.guvensanat.com/edding web adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi