Emziren Annelerin Yardımcısı Lansinoh
Anne adaylarının dokuz ay boyunca karınlarında taşıdığı bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarından daha büyük bir mutluluk yoktur. Anneler ilk zamanlarda her ne kadar mutlu olsalar da emzirme gibi büyük bir sorunun var olması hem anneyi hem de bebeği huzursuz edebiliyor.
olayı hem anne hem de bebek tarafından zamanla öğrenilen bir iştir. Bu yüzden ilk başlarda emzirme yüzünden pek çok sorun ile karşılaşan annelerin en büyük yardımcı Lansinoh oluyor. Kendini emziren annelere adayan Lansinoh bu konuda anneler için ürettiği tüm ekipmanı ile çok büyük kolaylıklar sağlıyor.
Lansinoh Ürünleri
Emziren ve çalışan annelerin en çok karşılaştığı sorunlardan biri olan bebeği zamanında emzirme sorunu Lansinoh’un manuel göğüs pompası sayesinde ortadan kalkıyor. Hijyenik göğüs pompası sayesinde anneler evde olmasalar bile bebeğe doğal besini olan anne sütünü verebilirsiniz. Sütün kokmasını ya da bozulmasını engellemek için Lansinohsüt saklama kaplarını kullanabilir ve bebeğinizin sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz.
Emziren annelerin en çok ihtiyacı olan unsurlardan biri de göğüs pedidir. Göğüsten devamlı gelen kıyafetlere bulaşan sütü engellemek için kullanılan göğüs pedleri annelerin en büyük kurtarıcılarından oluyor. Sizde kendinize veya emziren bir yakınınıza ihtiyacı olan ürünlerden almak için ziyaret edebilir ve tek tıkla istediğiniz ürünü kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Dünya tanınan ve herkes tarafından onaylanan Lansinoh ile içiniz rahat bir şekilde siparişte bulunabilirsiniz.
 
 
Editör: Haber Merkezi