EAE Elektrik Her Endüstri İçin Üretim Yapıyor

“Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri’’  ve  “Kablo Taşıma Sistemleri’’ üretimi yapan EAE Elektrik, hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalar için son teknoloji ekipmanları kullanarak üretim yapıyor ve 90'ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor. Şirketin ürünlerinin kullanım alanları arasında; sanayi tesisleri, tekstil sektörü, iş merkezleri, otomotiv sektörü, alışveriş merkezleri, yüksek katlı binalar, fabrikalar ve ofisler yer alıyor.
Ürettiği tüm ürünlerinin üretim ve satış sonrası süreçte çevre performansını sürekli arttırmayı benimsemiş olan şirket kurulduğu 1973 yılından bu yana hızla büyümekte. Busbar enerji dağıtım sistemleri, aydınlatma busbar sistemleri, döşeme altı kanal sistemleri, trolley busbar sistemleri, iç tesisat çözümleri, kablo kanalları ve askı sistemleri alanlarında faaliyet gösteren EAE Elektrik, kaliteli üretim, seri üretim anlayışını sürdürmenin yanı sıra satış öncesi ve sonrası tüm aşamalarda müşterilerine destek veriyor. Müşterilerine uygulama öncesi gerekli tüm desteği sağlamanın yanı sıra proje kapsamındaki busbar uygulama projelerinin son halini almasına da yardımcı oluyor.
Türkiye'de geniş bir bayi ve yetkili satıcı ağına sahip olan şirketin önem verdiği öncelikli konulardan biri “müşteri memnuniyeti”. Hem modern üretim teknolojisinin hem de Türkiye’de konumlanmış olmasının avantajlarını müşterilerine siparişlerini en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde ulaştırmasıyla yansıtıyor. Rusya Aleksandrov' da 2014 yılında kurulan fabrikasındaki otomatik üretim hatlarında “kablo kanalları” üretimi yapan EAE, “Roll Forming” yöntemini kullanarak montaj için harcanan işçilik süresini kısaltıyor. Müşterilerine siparişlerini en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde ulaştırmayı prensipleri arasında ön sırada tutması, montaj sırasında verdiği süper vizyon hizmeti, montajın normlara uygun, doğru ve eksiksiz yapılması konusundaki hassasiyeti şirketin lider olma başarısında rol oynayan önemli etkenler.
Müşteri odaklı çalışmaları yanı sıra hem çevreye hem de çalışanlarına verdiği önemle de dikkat çeken EAE, mevcut doğal kaynakların korunması, geri kazanılması ve atıkların en aza indirilmesi için gerekli çalışmaları yapmayı görev biliyor. Çevreye olan duyarlılığını her fırsatta gösteren şirket, çevre ile ilgili şirketi ilgilendiren güncel yasal yükümlülükleri eksiksiz ve sürekli olarak yerine getirmekte.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi