Dyavit ile Sağlığını Koru

Sağlıklı bir yaşam doğru beslenmek son derece önem taşır. Beslenme alışkanlığı, uyku düzeni, spor gibi daha birçok faktör kişinin kendini iyi ve zinde hissetmesini sağlar. Özellikle mevsim geçişleri, yoğun iş temposu, stres nedeniyle yorgun hissedebilir. Tam da bu noktada takviye edici gıdalardan destek alınır. Sizde Dynavit ile hem sağlığınızı koruyabilir, hem de günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Takviye edici gıda, normal beslenmeye ek olarak tüketilen vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat gibi besin ögelerinin tablet, toz paket, sıvı gibi formlarda geliştirilmiş ürünlere denir. Gıda takviyelerinin günlük alım dozu belirlenmiştir. Doğal beslenmenin yerine geçmez. Dynavit her yaş aralığından insanın aradığı desteği bulabileceği geniş ürün yelpazesine sahiptir. O halde ürün çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim.

Dynavit Vitamin C

C vitamini, sambucos nigra, kara mürver ekstresi ve çinko içerikli takviye edici gıdadır. C vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olur. 11 yaş ve üzeri yetişkinler günde 1 defa tableti 1 bardak su ile eriterek kullanılması tavsiye edilmektedir.

Dynavit Collagen

Morina balığının derisinden elde edilen hidrolize balık kollajeni içermektedir. Formülünde kamu meyve tozu, kırmızı yonca çiçek ekstresi, astaksantin ve beta karoten bulunmaktadır. Kolajen cilt sağlığının korunmasına, cildin onarım süresinin hızlanmasına ve cilt elastikiyeti (sıkılığını) korumaya yardımcı olur. Yaşlanma süresinin yanı sıra çevresel faktörlerin cilde vermiş olduğu hasarı en aza indirgemeyi destekler.

Dynavit Omega 3

Omega 3 yağ asidi EPA ve DHA içermektedir. Kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Omega 3 kaynak bilgisi hamsi, uskumru ve sardalya içermektedir. Dynavit balık yağı kullananlar tarafından da tavsiye edilmektedir.

Dynavit Banana Extract, Dynavit Diamond Collagen, Dynavit kolajen ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, Dynavit fiyat avantajı ve aynı gün kargo imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz

Editör: Haber Merkezi