Dubalı Bayrak

Tanıtım amaçlı olarak festivallerde, şenliklerde ve kalabalık organizasyonlarda başta olmak üzere birçok alanda dubalı bayrak modelleri kullanılmaktadır. Bu tanıtım ürünleri çok dikkat çekici ürünler olarak seçilerek kullanılmaktadır. Dubalı bayrak olarak bilinen bu ürünler yelken bayrak olarak da bilinmektedir. Bu tanıtım ürünleri dubanın üzerine kumaştan basılmış bayrak şeklinde yerleştirilmektedir. Dubalı bayraklar rüzgarda hareket etme özelliği sebebiyle dikkat çekici reklam aracı olarak kullanılmaktadır.

Dubalı bayraklar reklam yapılacak hizmetin tasarımının yapılmasının ardından bu reklamın bez üzerine kaliteli bir şekilde basılması ile ortaya çıkmaktadır. Bu dubalı bayraklar farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Kalabalık ortamlarda yoğun olarak kullanılması için tasarlanmış olan dubalı bayraklar dükkanların önlerinde tekli olarak da kullanılmaktadır.

Dubalı Bayrak Çeşitleri

Afişler, tanıtım amaçlı kullanılan malzemelerdir. Bunların tasarımı ve baskısını yapan profesyonel firmalar bulunmaktadır. Dubalı bayrak olarak bilinen tanıtım malzemesinin ana malzemesi duba adı verilen bayrağın ayakta durmasını sağlayan plastik ile üst kısımda genelde bezen yapılan afiş kısmı bulunmaktadır. https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak-imalati/ sayfasını ziyaret ettiğinizde karşınıza birçok dubalı bayrak modeli çıkacaktır.

Editör: Haber Merkezi