DKY Cadde Göztepe 05 Projesi ve Proje Bilgileri

DKY Cadde Göztepe 05 projesi 2+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipleri ve her ihtiyaca yönelik tasarlanan konutlarıyla dikkat çekiyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hazırlanan tüm DKY projelerinin kapsamında bulunan DKY Cadde Göztepe 05 Projesi ile tüm daire ve ticari alanlar oldukça büyük bir ilgi topluyor. Yaşam alanlarında konfor ve detaylar göz önüne alınarak hazırlanan DKY projeleri son dönemde İstanbul’un en gözdelerinden.

DKY Cadde Göztepe 05 projesi Ege Hatboyu Sokak ve Nadir Ağa Sokağı kesişim kısmında yükselmektedir. Toplamda tek blok olarak oluşturulan bu proje içerisinde 30 farklı konut bulunuyor. 3 bin metrekarelik bir inşaat alanı bulunan projede otopark, manzara, daha geniş daireler ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. DKY Cadde projeleri kapsamında bulunan Cadde Göztepe 05 projesi, tüm Anadolu Yakası’nda büyük bir ilgi toplamaya başladı.

DKY Cadde Göztepe 05 Projesi Nedir?

DKY Cadde Göztepe 05 satılık dairelerin bu kadar avantajlı olması, İstanbul’un en popüler bölgesinde bulunuyor olmasıdır. Özellikle cazibe merkezi, kafeler, restoranlar ve parklarıyla ünlü olan ve şehrin en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi’nde hayata geçen ve tüm konutlarıyla sınırlı olan bu proje tamamen kentsel dönüşümle inşa edilmiştir. Böylece olası deprem afetine karşı dayanıklı yapısıyla, şık mimarisi ve daha birçok özelliğiyle kaliteli bir yaşam arayanları kendine çekiyor.

Bağdat Caddesinde en güzel manzaralarına ev sahipliği yapan proje, toplamda 53 ayrıcalıklı aileye ve şık mimarisiyle göz dolduran ticari alanlarıyla öne çıkıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Cadde projeleri kapsamında yer alan Göztepe 06 projesi, şehrin kalbinde hem konut hem de iş yeri olarak kullanılacak alanları ortaya çıkarıyor ve eşsiz manzaraları, iç içe yaşam alanlarıyla insanların beklentilerini tam anlamıyla karşılayabiliyor.

DKY Cadde Göztepe 05 Projesi Avantajları

Ülkemizde hizmet veren DKY İnşaat tamamen yenilikçi yüzü ile beraber uzun senelerden bu yana sektörün önemli bir firması olarak karşımıza çıkıyor. Göztepe 06 projesi ile birlikte tamamen yenilikçi bir mimari anlayış ile yaşam alanları oluşturulmuştur bu nedenle sizlerde yaşam alanlarınızda maksimum verim elde edebilecek ve bunların yanı sıra son zamanlarda insanların beklentilerini karşılayan sosyal donatı imkanları ve ortak alanlarıyla daha ferah yaşam alanları da ortaya çıkıyor.

Binaların birer yaşam alanı olarak ortaya çıkarılan çözümleriyle birçok konfor beklentisi ön plana çıkarken Cadde Göztepe 05 Projesi ile beraber gerek ergonomi gerek yalıtım gerek se akıllı ev sistemleri gibi modern mimarinin ihtiyaç duyduğu hizmetlerden yararlanmak için sizlerde DKY Cadde Göztepe 05 Projesi avantajlarından ve hizmetlerine başvurabilirsiniz. Böylece en yeni konutların size ulaştırılması konusunda uzun senelerden beri hizmet veren DKY Cadde ile en iyi hizmetlerden yararlanabilecek ve yaşam alanlarınız için avantaj elde edebileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi