Desenli Nevresim Takımları

Hayalini kurduğunuz ve evinizde olmasını istediğiniz aynı zamanda yataklarınızı süslemesini istediğiniz en özel ev tekstili ürünlerinden birisi olan Nevresim Takımları yine son çalışmaları ile karşımızda. Yeni sezon ürünleri arasında yer alan yüzlerce renk çeşidi bulunmaktadır. Tercihinize ve zevkinize göre seçim yapabileceğiniz aynı zamanda satın alarak sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çeyiz ürünleri de bulunmaktadır. Son derece kaliteli ve sağlam kumaşlardan üretilen takımlar piyasa değerinin çok daha altında kampanyalı olarak satışa sunulmaktadır. Sade desenler veya daha canlı desenler olarak gündemde kalmayı başarmıştır. 

 nevresim takımları

Herkes sade ürünlerden hoşlanmayabildiği için diğer tüketicileri de düşünerek üretimi gerçekleştirilen Desenli saten nevresim takımları arasında yer alan çiçekli, çizgili veya resimli modeller yer almaktadır. Kendiniz için büyük gül desenlere sahip beyaz ve kırmızı renklerin yer aldığı takımlar yanı sıra bir de çocuklarınızın ilgisini çekebilecek 3d nevresim takımlarıda mevcuttur.

tek ve çift kişilik nevresim takımları

Satın alacağını nevresimler her zaman için odanızın konseptine ayak uydurmalı ve uyum sağlamalı olacağı için mutlaka zevkinize uygun bir ürün bulabilirsiniz. Sıradanlığın dışına çıkarak farklılık aradığınız bir nevresim takımları her zaman için çok daha işinize yarayabilir.

 Aykırı ve çılgınlığı temsil eden zıt renklerden oluşan simetri çizgilerin hâkim olduğu desenler bu senenin en çok satanları arasında yer alan en popüler ürünler olarak tercih edilmektedir. Kimi zaman yastıklar ve çarşaf tek renk olurken sadece yorgan örtüsü ful desenden oluşabilmektedir.  
Editör: Haber Merkezi