Deri Etek Modelleri

Cesur ve feminen kadınların günlük ve business kombinlerinde tercih ettikleri deri etek modelleri oldukça fazladır. Uzun, kısa ve midi boy olmak üzere nadiren de olsa mini boylarda da deri etekler sıklıkla tercih edilmektedir. Kısa, dar ve sade deri etekler kazak ve bluzlarla tercih edilirken uzun, geniş ve piliseli deri etekler şık gömleklerle tercih edilmektedir.

Son zamanlarda tasarımcılar trend olan animal desenleri deri eteklere de yansıtmıştır. Özellikle zebra desenli midi boy deri etek kadınların gözde etekleri arasında yer almaktadır. Püsküllü deri etekler de crop gömleklerin tamamlayıcı ürünü olarak kadınların davet kombinlerinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Deri Etek Fiyatları

Klasikleşen deri eteklerin fiyat aralığı kullanılan derinin orijinalliğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Orijinal deri eteklerin fiyatı suni deri eteklerin fiyatına göre daha yüksektir. Şık ve cesur bir görünüm kazanmak isteyen bayanların favori ürünü olan deri etek modelleri uygun fiyata ve avantajlı olarak alınabilir. Siz de birbirinden şık deri etek modellerini uygun ve avantajlı fiyatlarla https://www.roman.com.tr/deri-etek web sitesinden satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi