Cerave Bakım Ürünü Özellikleri

Üretilen diğer bakım ürünleri gibi cerave bakım ürünü de ihtiyaçtan kaynaklı ortaya çıkmıştır. Bu ürün dermatologlar tarafından üretilen bir üründür. Cerave bakım ürünleri 3 seramidin bir araya getirilmesi ile formüle edilmiştir. Bunlar lipidler yani vücuda gerekli olan yağlardır. İnsan vücudunda zaten mevcut olan seramid 1, seramid 3 ve seramid 6 oranının azalması ile cildin yağ dengesi bozulur. Bu yağların azalması sonucu cilt kuru, yıpranmış ve bakımsız hale gelir. Cerave cilt bakım ürünü dermatologlar tarafından üretilerek cildin yağ dengesini koruma altına almayı hedeflemiştir.

Kontrollü Salınım Teknolojisi İle Cerave

Cilde dost olarak üretilen cerave ürünü cildin kendine has bariyerlerini koruması amacıyla üretilmiştir. Bu sayede cildi doğal bir koruma altına almaktadır. Dışarıdan gelen etkilere karşı vücut kendi doğal koruma mekanizması ile kendini savunur. Bu sayede egzama, kuru cilt, kaşıntı, akne gibi sorunlar ile başa çıkmayı başararak cildi sağlıklı tutmayı başarır.

Yağ asidi ve seramidlerin kontrollü ve katmanlı bir şekilde salgılanması ile çok doğal bariyerine kavuşur. Gün içinde bir kez kullanılarak tüm gün vücudu nemli tutmayı başarabilirsiniz. Bu etkili ürüne sahip olmak isterseniz https://www.kozmela.com/cerave linkine erişebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi