Bezmialem Randevu

Sultan II. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin temelleri. 1845 yılında Mahmud'un eşi ve Sultan Abdülmecid'in annesi Bezmiâlem Valide Sultan tarafından kurulmuştur. Zamanının en çağdaş, en donanımlı hastanesi olması, Batı'dakilerle aynı düzeyde sağlık ve eğitim olanakları sunması ile dikkat çekiyor. Kurulduğu günden bu yana sağlıkla ilgili hizmetleri kesintisiz olarak sunan Bezmiâlem, 2010 yılında üniversiteye dönüşerek sağlıkla ilgili bilgi ve tecrübesini akademik alana da aktarmıştır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından kurulan Bezmiâlem, Vatan Caddesi'ndeki ilk hastanesi ile tüm branşlarda hizmet veriyor.

Nasıl Randevu Alınır?

Bezmialem için randevular telefon veya internet üzerinden alınabilmektedir.

Telefon ile Randevu Seçeneği

Bezmialem randevu telefon numarası 0212 453 0 453'tür.

Bezmialem Hastanesi'nden telefonla randevu almak isteyen hastalar, bölümün telefon numarasını tuşlayarak doktor ve tarih seçerek randevu alabilirler.

İnternet ile Randevu Seçeneği

Randevu, randevu.bezmialemhastanesi.com adresinden yapılabilir. Bu siteye girdikten sonra sol menünün üst kısmında yer alan "Online Randevu Al" butonuna basınız. Karşınıza çıkan ilk sayfada hastane alternatifleri var.

Bir hastane seçtikten sonra randevu ücretleri, randevu saatleri ve doktor seçenekleri hakkında bilgi içeren bir ekran alacaksınız.

Doktor seçerken muayene ücretlerinde profesör, doçent, uzman veya mesai dışı gibi farklılıklar olabileceğinden bu sayfayı dikkatlice okumanız önemlidir.

Bu sayfayı okumayı bitirdikten sonra, alttaki "Devam" butonuna tıklayın. Bir sonraki ekranda, randevu almak istediğiniz bölümlerin bir listesini göreceksiniz. Bölüm seçiminizi takiben, doktorunuzu seçebileceğiniz ayrı bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi