Bayan Günlük Ayakkabı

Bağcık yapısı sayesinde ayaklarınız her zaman hareket özgürlüğü içerisinde olacaktır. Bayan günlük ayakkabı modelleri ayaklarınızın numaralarına uygun ölçülerde hazırlanmıştır. Geniş tasarım yelpazesi sayesinde bağcıksız ürünleri de kolaylıkla bulabileceksiniz. En üstün konfordan yararlanabilmeniz için tasarlanmış marka ürünleri siyah, pembe, lacivert ve beyaz renk seçenekleri ile her tarzda uygundur.

Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Air taban teknolojisi ile donatılmış modeller güç emilimi ve darbe konusunda oldukça üstün performansa sahiptir. Air taban teknolojisi ile donatılmış kadın spor ayakkabı modelleri diğer modellere göre yüksek bir taban tasarımına sahip. Beyaz renk üretilen modeller parlak tasarım detaylarına sahiptir. Koyu renk severler tarafından tercih edilen siyah model alternatifleri de vardır. Beyaz taban üzerine siyah tasarlanarak oluşturulmuş detaylar ilgi çekiyor.

Kadın Spor Ayakkabı Rahatlığı

Kombinlenmesi kolay özellikleri ile dikkat çeken bayan günlük ayakkabı modelleri günlük yaşamda da rahat bir kullanım elde etmenizi sağlayacaktır. Sportif aktivitelerde kullanabileceğiniz ayakkabılar sportif kıyafetlerinizi tamamlayacak niteliktedir. Bilek destekleyici ve yeni nesil teknolojisi sayesinde vücut sağlığınız korunacaktır. Buçuklu numaraları sayesinde ayağınıza tam oturan ayakkabıları kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Birbirinden farklı tasarıma sahip yeni nesil ayakkabıları https://www.upup.com.tr/kadin-gunluk-ayakkabi adresinde bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi