BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Hakkâri Dağlıca bölgesindeki PKK’lı teröristlerin düzenlediği ve 8 askerimizin şehit düştüğü saldırıda yaralanan hemşerimiz Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’nun şehit düştüğü haberi hepimizi üzüntüye boğmuştur.
27 yaşında toprağa vereceğimiz genç şehidimize Canab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve metanet diliyorum.
 SABRIMIZ KALMAMIŞTIR
Ne acıdır ki; terör milletimizin kaderi haline getirilmiştir. Vatan için evlatlarını neredeyse her gün onar onar toprağa veren bu büyük milletimiz, terör belasının da mutlaka hakkından gelecektir. Ancak verilen tavizler sonucu artan şehit cenazeleri bilinmelidir ki milletimizin sabrını taşırmaktadır. Şehit babalarının söylediği;”Vatan sağ olsun. Bizim içimizde düşmanlar var. Benim bir oğlum gider, arkadan bin tane daha gider. Gerekirse ben de giderim.”  şeklindeki inanç ve cesaret dolu sözleri aslında Türk milletinin mesajı ve kararlılığıdır. Trabzonlu şehit babasının bu sözleri, idrak sefaleti çeken herkese adeta ders olmalıdır.
Terör kasapları, her değerimize saldırmakta ve tahrip etmektedir. Bölücüleri koruyan, maşa olarak kullanan uluslar arası mihraklar ise herkes tarafından bilinmektedir. Türkiye’ye husumet duyanlar, Türk milletinin Anadolu coğrafyasındaki mevcudiyetinden irkilenler Kandil’deki vahşileri yedirmekte, giydirmekte, silahlandırmakta ve üzerimize saldırtmaktadır.
Ancak bu hainliklerin mutlaka sonu gelecek ve döktükleri kanda kendileri boğulacaklardır. Oynanan bu büyük ve hain oyunu bu millet bir gün mutlaka fark edecek ve iradesini koyarak kendi geleceğini kendisi tespit etmeyi başaracaktır. Milletimizin başı sağ olsun.
 
Editör: Haber Merkezi