Avent Biberon

Avent biberon farklı malzemeler ve boyutlar ile biberonlarını sunuyor. Ölçü, malzeme ve diğer kriterleriniz üzerinden inceleme yaparak alacağınız biberonu belirleyebilirsiniz. Çocukların dönemleri üzerinden önerilen biberonlar vardır. Tercihinizi yaparak satın alabilirsiniz.

Avent Biberon Çeşitleri

Çok sayıda çeşitli üretilen Avent biberon, natürel PP biberon, natürel cam biberon gibi seçeneklerden oluşmaktadır. Üretim malzemesine göre seçim yapma şansı tanınıyor. Biberonların uçları doğal emme etkisi yaratmak üzere özel şekilde oluşturulmuştur. Ekstra yumuşak ve esnek parçalardır. Gelişmiş kolik önleyici valf özelliğine sahiptir.

  • 260 ml biberon
  • 330 ml biberon
  • 240 ml biberon
  • 120 ml biberon

Gibi boyutlara göre de çeşitler sunuluyor. Tamamen bebeğinizin kaç aylık olduğu, ihtiyaç duyulan biberon büyüklüğü üzerinden hareket edebilirsiniz. Biberonların özellikleri değişebilir. İncelemenizi yaparak satın almak istediğiniz ürünü hemen sepete ekleyebilirsiniz.

Avent Biberon 260 ml 1 ay ve üzeri

Gelişmiş kolik önleyici valf özelliği dışında, BPA içermeyen bir üründür. Poliporopilen malzemesinden üretilmiştir. Kullanımı ve temizlenmesi kolaydır. Boyut seçenekleri değişebilir. Ürün sipariş aşamasında hem cam biberon mu poliporopilen biberon mu ona göre hareket edin. Ayrıca ml üzerinden boyut konusunda da detaylar verilmiştir.

Avent biberon siparişi için özellikleri inceleyerek, adet belirtip hemen sipariş verebilirsiniz. Hızlı bir şekilde kargoya verilmesi ve istenen adrese teslim edilmesi sağlanır. Biberonların ikili, üçlü olanlarını da inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

Siz de tüm avent biberon ürünleri https://www.welldermo.com/philips-avent-biberon adresinden erişebilir ve dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi