Arçelik Bulaşık Makinesi Bitti Işığının Yanmaması

Tüm beyaz eşya gruplarında dünyanın en değerli ve en kaliteli markalarından birisi konumunda bulunan Arçelik, çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi cihazları ile son derece yüksek verimlilikte bir kullanım imkanı sağlıyor. Son derece yüksek performansta ve aynı zamanda da düşük tüketimli bir bulaşık makinesi kullanımı gerçekleştirilmesine de yardımcı oluyor. Arçelik markalı bulaşık makineleri geniş özellikleri ve yüksek performansları ile her türlü bulaşık türünde en iyi yıkama sonuçlarının alınmasına yardımcı oluyor. Farklı kir ve bulaşık tiplerine uyumlu yıkama programları bulunan Arçelik bulaşık makinesinin programı bittiğinde ise kullanıcıyı bilgilendirmektedir. Bunu sağlamakta olduğu bitti ışığının yanmaması ise önemli bir problem oluşturabilmektedir. Bulaşık makinesinin bitti ışığının yanmamasına birden fazla neden sebep olabilmektedir. Arçelik Servisi merkezinin uzman teknisyenleri bu konudaki bilgi ve tecrübeleri ile hızlı ve kaliteli çözümler sağlayabiliyor.

Bulaşık Makinesi Bitti Işığının Yanmama Nedenleri

Arçelik bulaşık makinesinde bitti ışığının yanmaması gibi bir durumdan şikayetçi olunuyor ise mutlaka, makinenin belirlenmiş olan programını tam anlamıyla bitirdiğinden emin olunması gerekir. Bu noktada yaygın olarak elektrik kesintisinin fark edilmemiş olması gibi durumlar ile çok sık şekilde karşılaşılabilmektedir. Bunun dışında çamaşır makinesinin kurutma programının işleyişinde durma gerçekleştirmiş olması mümkün olmaktadır. Kurutma işleminin uzun sürmesinden dolayı bulaşık makinesinin ses oluşturmadan kurutma gerçekleştirmesi mümkün olabilmektedir. Arçelik markasının kaliteli bulaşık makinesi standartlarının getirmiş olduğu bu dinamik kullanım kullanıcıları yanıltabilmektedir. Ancak bu iki olasılıktan birisinden dolayı böyle bir durum ile karşı karşıya kalınmıyor ise teknik bir arızaya işaret etmektedir. Bu yüzden Çekmeköy Arçelik Servisi merkezine başvuru yapılması gerekir.

Bulaşık makinesinin programlarının birbirine girmiş olması nedeni ile kafa karışıklığı yaşaması muhtemeldir. Elektronik devre yapısına sahip olan Arçelik bulaşık makinesinin sisteminin karışması durumunda kullanıcıların bulaşık makinesi programı bitiremez. Bu sebeple de bulaşık makinesinin programı bitmediğinden bitti ışığı da devreye girmemektedir. Bu durumda tüm programların iptal edilmesi veya Arçelik bulaşık makinesi resetleme işleminin gerçekleştirilmesi gerekir. Bu şekilde kesin bir çözüm sağlanabilir. Bunun dışında bulaşık makinesinin ön paneldeki ışıklarında sorun meydana gelmesi de söz konusu olabilir. Bu durumda ise yenisi ile değişim uzman Bulgurlu Arçelik Servisi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilerek, kesin çözüm sağlanmaktadır.

Editör: Haber Merkezi