Antalya’nın En İyi Bölgeleri Olan Kalkan ve Kaş’da Kiralık Villada Tatil Fırsatı!

Yorularak geçirilmiş koca bir yılın sonunda tüm stresinizi masmavi serin sulara girip, kızgın kumlara uzanarak geçirmek mi istiyorsunuz? Ya da iş yapmadan, her hizmetin ayağınıza gelmesini, muhteşem bir manzaraya karşı aperatiflerinizi içmeyi ve Akdeniz'in güzel koylarında güneşin batışını izlemeyi mi istiyorsunuz? Doğru adreste olduğunuza emin olabilirsiniz. www.tatilvillasi.com.tr internet sitesinden tüm sevdiklerinizle beraber unutamayacağınız şahane bir tatil bulmanız mümkün. Deniz ve orman manzaralı, lüks, konforlu ve korunaklı birbirinden güzel villalar her bütçeye hitap etmekte ve güvenilir bir şekilde kiralanabilmektedir. Kaş'ın doyumsuz güzelliğini size sunan villa tipleri isteğe bağlı olarak seçilebilmektedir.

Villa Tipleri

  • Tek katlı, dublex ya da triplex villalar
  • Ortak kullanımlı villalar(Havuz ve balkon)
  • Kişiye özel villalar
  • Havuzlu ya da havuzsuz villalar
  • İslami villalar
  • Balayı villaları
  • Kişi adedine ve oda sayısına göre villa ya da apart daireler


Yukarıda belirttiğimiz villa tiplerimiz tüm aileler ve balayı tatili çiftleri için neredeyse uygundur. Muhafazakar villa Kaş ve Kalkan bölgelerinde muhafazakar aileler için en çok tercih edilen villa tipleridir. Bunun yanı sıra Muhafazakar villa Kalkan ve Kaş için aynı zamanda korunaklı olan villa tiplerinide inceleyebilirsiniz.

Hizmetler

Kiralama öncesi ve sonrasında 7/24 profesyonel destek sunan firmamız, siz müşterilerimizin rahat ve konforunu ilk planda tutmaktadır. Türkiye içi ve dışındaki acentelerimiz A grubu acente olup TÜRSAB belgesine sahiptir. İhtiyaç, istek ve bütçenize en uygun seçeneği size sağlayan firmamız hava limanı transferi, hava alanı araç teslimi, araç kiralama, temizlikçi, özel bakıcı ve günübirlik turlar konusunda sizleri asla yalnız bırakmamaktadır.Kaş kiralık villa seçeneğinin yanı sıra birçok hizmeti de beraberinde edinebileceğiniz gibi tatilinizi unutulmaz bir an olarak kalmasını istiyorsanız tatilvillasi.com.tr web adresimizi kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

20 yıllık tecrübemiz ve alanında eğitimli uzman kadromuzla müşteri memnuniyetini vizyonu haline getirmiş olan firmamız, tatilvillasi.com.tr adresinden yukarıdaki tüm hizmetleri kapsayan tatil paketlerini beğenilerinize sunar. İndirimli kampanyaları ve ödeme seçeneklerinde sağladığı kolaylıkları ile de her tür ekonomik bütçeye dost olan firmamız, kendinizi evinizde hissettirecek kadar rahat etmenizi sağlamak için her gün kendisini geliştirmeye devam etmektedir.

Sizde bu yaz bu fırsatları kaçırmamak, sevdiklerinizle unutamayacağınız bir tatil geçirmek ve hepsinden de önemlisi bu yaz için güzel anılar biriktirmek istiyorsanız www.tatilvillasi.com.tr sitesini incelemelisiniz. Akdeniz'in incisi Kaş bölgesinin doğal güzelliklerini, sıcak havasını ve masmavi denizini ayaklarınızın altına seren firmamızın sizler için planladığı tatil seçeneklerini görmeden geçmemenizi tavsiye eder, kaliteli, huzur dolu ve konforlu bir tatili en uygun fiyata, sadece firmamızdan alabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Daha detaylı bilgi ve tüm villa tipleri/fiyatları için : tatilvillasi.com.tr

Editör: Haber Merkezi