Turnike

  Günümüz kullanıcıları tarafından artık daha düzenli hareket edilebilmesi ve bu kapsamda da insanların sıralı bir şekilde geçiş yapmaları açısından kullanışlılığını arttıran Turnike ürünleri, artık en uygun fiyatlar karşılığında bir tık kadar uzağınızda! bu alanda önemli çalışmalar yapan Perkotek, en iyi fiyatlandırmalar ile ürün sunumlarını yapmaktan da geri kalmamaktadır. Bu aşamada ise www.perkotek.com sitesine girişinizi gerçekleştirerek siz de pek çok ürünü süzgeçten geçirebilir, makul ortamlar sağlanarak da ürün alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Geçmişten, günümüze kadar önceliğini daima “müşteri odaklı” tutan firmamız, böylelikle kendi bünyesinde ürettiği ürün türlerini de sizlerle buluşturma konusunda sıkı çalışmalar yapmaktadır!

Turnike sistemleri personel takibi için kullanılabilir!

 

Serbest geçiş turnikelerinin yanı sıra, personel takibi amacıyla üzerine entegre edilebilen parmak izi okuyucu, yüz tanımlayıcı veya kart okuyucu sistemlerle de kullanılan bu ürün türü, en cazip fiyatlarla bir tık kadar uzağınızda! bu kapsamda herhangi bir ürünü tercih etmek ve sorunsuzca kullanım alanı yaratmak açısından çalışan Perkotek ailesi, bu aşamada da öncü tavrını hiçbir şekilde elden bırakmamaktadır! Bir tık kadar uzağınızda olan web sitemiz ile iletişime geçerek sizler de bu denli önem teşkil eden ürünlerin tamamına en uygun fiyattan sahip olabilirsiniz. Her kapsamda Türkiye’de önemli bir yere gelen ve herkes tarafından önemsenen bu ürün türleri de, sizlere kullanışlı bir durum yaratmak için personellerin sıralı geçişler yapmasına da olanaklar tanımaktadır.

 

Serbest geçiş turnikeleri de oldukça kullanışlı!

 

Eğer bir AVM veya buna benzer kalabalık bir alan sahibi iseniz, bu aşamada doğru ürünlerin tercih edilebilmesi kapsamında da sizler de turnike sistemlerini tercih edebilirsiniz. Zira turnike ürünleri ile beraber artık herhangi bir sorun olmadan geçişlerin daha sıralı bir şekilde sağlanması durumu söz konusu olmaktadır. Her anlamda çalışan ve makul ortamlar yaratan web sitemiz, “kullanıcı odaklı” çalışması ile dış ortamlarda da kullanılabilen ürün türlerini en uygun fiyatlardan satışa sunmaktadır. Siz de bu ürün türü ile beraber artık ileriye yönelik olarak herhangi bir sorun yaşamadan ürünleri test etme ve satın alma hakkına sahipsiniz!

 

Editör: Haber Merkezi