Samsung M20 ile Sınırsız Eğlenceyi Keşfedin!

Görsel Link:https://www.notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/Samsung/Galaxy_M20/Samsung_Galaxy_M20_Teaser.jpg

Şık ve sade telefonlar üreten Samsung, yüksek teknoloji ile cihazlara yeni bir boyut kazandırıyor. Günümüzde en çok tercih edilen cep telefonu modellerinden biri olan Samsung M20 özellikle güçlü bataryası ile dikkat çekiyor. Sizin için cimri.com üzerinden bu telefonun özelliklerini inceledik. İşte Samsung M20 akıllı cep telefonunun öne çıkan özellikleri…

Her Oyunu Sorunsuz Çalıştırın!

Akıllı telefonlarında oyun oynamanın özel bir yeri vardır. Online oyun severler cep telefonları sayesinde istedikleri türde oyun oynayabilir. Mobil olarak oynanan bu oyunlar, telefonun işlemcisi ve belleği ile doğrudan bağlantılıdır. Oyunlardan yüksek performans sağlamak için Samsung M20’yi tercih edebilirsiniz. Dual-Core 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Samsung M20 oyun performansı açısından oldukça verimlidir. Bu cihazlarda aksiyon oyunları oynayabilir ve hareketli grafikleri en üst seviyede oynatabilirsiniz. Ayrıca oyun içinden grafik ayarı yapabileceğiniz gibi telefonun kendi ayarlarından çözünürlüğü ayarlayabilirsiniz. Akıcı bir şekilde oyun oynamak için Samsung M20 sizin için iyi bir başlangıç olabilir. Böylelikle oyun deneyimi edinerek farklı türde oyunları telefon üzerinden çalıştırabilirsiniz. Samsung M20’nin ekran çözünürlüğü canlı ve parlak bir renk tonu sağlar. Diğer yandan oyunlarda detay grafikler ön plana çıkarak gerçekliğe yakın bir ortamın oluşması sağlanır. Online oyunlarda ağ hızı yüksek olduğu için sunucu hataları bu cihazda yaşanmaz. Samsung M20 akıllı cep telefonlarını en yakın satış noktalarından temin edebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü internet aracılığı ile sipariş verebilirsiniz.

5000 mAh Batarya!

Çoğu zaman telefon tercihi yaparken cihazın batarya kapasitesine dikkat edilir. 3000 mAh ve üzeri bataryaya sahip telefonlarda uzun konuşma ve çalışma süreleri mevcuttur. Samsung M20 bu sınırın üzerine çıkarak toplam 5000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir. Muadillerine göre oldukça yüksek bir batarya kapasitesi bulunan bu cihaz ile uzun saatler oyun oynanabilir. Böylelikle oyuna ara vermeden ve oyunu kapamadan istenilen vakit geçirilebilir. Ayrıca 29 saat boyunca telefon bataryası doluyken konuşulabilir. Hızlı şarj özelliği bulunan Samsung M20’nin yüksek bir performansı vardır. Bir kaç dakika içinde bu telefonlar şarj olabilir ve USB kablosunun olduğu yerlerde portatif olarak cihaz şarj edilebilir. WİFİ ile internete bağlanabilen bu cihazlarda toplam 17 saat kadar dolu bir batarya ile internete erişim sağlanabilir. Yüksek kapasiteli batarya kullanıcılara hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlar. Samsung M20 akıllı cep telefonlarında batarya sıcağa ve soğuğa karşı dayanıklıdır. Olumsuz hava koşullarına karşı telefonlar dirençlidir ve su geçirmez özelliği ile uzun ömürlü bir şekilde kullanılır.

Şık ve Sade Tasarım

Toplam ağırlığı 186 gram olan Samsung M20 akıllı cep telefonlarının şık ve sade bir tasarımı mevcuttur. Cihazın kapak ve çerçevesi plastik malzemelerden üretilmiştir. Siyah ve mavi renk seçeneğinin bulunduğu bu telefonun arka kamerası 13, ön kamerası 8 megapiksel olarak tasarlanmıştır. Kamera çözünürlükleri yüksek olan bu cihazda özçekim yapmak mümkündür. Ayrıca 5 megapiksel çözünürlüğe sahip ikinci bir arka kamera mevcuttur. Böylelikle daha net ve daha orjinal fotoğraflar çekebilirsiniz. Samsung M2O akıllı cep telefonu ile yüksek çözünürlükte videolar izleyebilirsiniz. Aynı şekilde fotoğrafları başka cihazlara aktarabilir ve üzerinde işlem yapabilirsiniz. Samsung M20 akıllı cep telefonlarının temizliği pratik ve kolaydır. Bir bez yardımı ile cihazın üzerini, arkasını ve cam kısmını silebilirsiniz. Ergonomik olarak tasarlanan Samsung M20 akıllı cep telefonları, kılıf ve ekran koruyucu ile birlikte kullanıma uygundur. Ayrıca bu cihazları isteğiniz doğrultusunda süsleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi