Samsung Galaxy S6 Teknik Özellikleri

Samsung’un yeni amiral gemi modelleri arasında yer alan galaxy s6 modeli fiyat ve performans açısından sahip olabileceğiniz en üst düzey akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Dış tasarımının son derece estetik olması ve ufak boyutlu telefon sevenlere yönelik olması cihazın başarılı satış rakamlarını elde etmesini sağlamış durumda.
5.1 inçlik Quad HD ekrana sahip olan Galaxy S6 modeli ile yüksek çözünürlük eşliğinde fotoğraf, video ve oyunlarınızı daha sağlıklı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz her yerde kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz cihazın arka kısmında 20 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Yeni modelin ön kısmında ise 3.7 megapiksellik HD kamera yer alıyor.

Galaxy S6 Depolama Alanı

Android Lollipop 5.0 ön yüklü olarak kullanıcılara sunulan cihazın Snapdragon 810 işlemcisi bulunuyor. 32, 64 ve 128 GB (microSD desteği) depolama alanları elde edebileceğiniz galaxy s6 modelini satın aldıktan sonra uzun yıllar boyunca kullanmaya başlayabilirsiniz
Samsung Galaxy S6 modeline uygun fiyatlar ile online olarak ulaşmak istiyorsanız http://www.bizdeuygun.com/samsung-galaxy-s6.html adresine tıklayabilirsiniz.
 
Editör: Haber Merkezi