Otopark otomasyonu

 

Bir otopark alanı oluşturmak açısından önem teşkil eden otopark otomasyonu sistemi, sizlere farklı kullanım alanı yaratmasından dolayı öncü bir tercih sebebi olmaktadır. Bilindiği üzere var olan işletmelerinize bir otopark alanı oluşturmak ve bunun yanı sıra da bir otopark ticari alanı yaratmak açısından mümkün mertebe değer kazanan bu ürünler, en uygun fiyatlandırmalar doğrultusunda sizlere sunuluyor. Her aşamada sıkı çalışmalar yapan www.perkotek.com ailesi, en uygun fiyatlara da sizlere bu ürünleri sunmayı ihmal etmemektedir. Alanında şık ve kullanışlı imkanlar tanıyan bu ürün türü, en uygun fiyatlara da siz değerli kullanıcılar ile paylaşılmaktadır.

 

Otopark otomasyonu takip sistemleri ile entegre edilebilir!

 

Pek çok takip sistemini kabul eden ve beraber çalışmasında sorun yaratmayan bu sistem türü, bu aşamada da kitlelerin önemsediği ve değer gördüğü ürünlerin başında gelmektedir. Biz de otopark otomasyonu ürünlerini sunarken, sizlere farklı alternatif seçenekler sağlamayı ihmal etmemekteyiz;

 

·         Biletli geçiş sistemleri

·         Kartlı geçiş sistemleri

·         Parmak izi okuyucu geçiş sistemleri

·         Yüz tanımlayıcı geçiş sistemleri

·         Uzaktan kumandalı geçiş sistemleri

 

Bu 5 farklı geçiş sistemi ile beraber artık herhangi bir sorun yaşamadan siz de otopark otomasyonu ürününü kullanabilirsiniz. %100’e kadar verimli kullanımlar sağlayan ve her alanda da öncü tavrı ile çalışmalar yapan bu ürün tipi, bu kapsamda Türkiye’nin önem arz eden ürünleri arasında yer almaktadır. 

 

Editör: Haber Merkezi