Serteser Ve Karakaya’dan Sultandağı Ziyareti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek’i ziyaret etti. Ziyarette Sultandağı ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, Sultandağı Selçuklu Kent Meydanı hakkında Serteser ve Karakaya’ya bilgi verdi.

Ziyaretin ikinci durağı Meslek Edindirme Kursları oldu. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya ile birlikte Sultandağı Meslek Edindirme Kursları’nı ziyaret etti. Heyet, kadınların ekonomiye sağladığı katkıyı yerinde görme imkanı buldu.

Sultandağı programı çerçevesinde Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde kurulan Sultandağı Kadın Kültür Evi ve Kooperatifi’ni de ziyaret ederek üretilen ürünleri inceledi.

Program çerçevesinde son olarak Işık Tarım Dondurulmuş Gıda Fabrikası ziyaret edildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, İşletme Müdürü Hasan Dönmez’den firmanın üretimi ve ihracatı hakkında bilgi aldı

Editör: Haber Merkezi