Voleybolda Fenerbahçe’ye 3-1 yenildik

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, ligin 11'inci hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'yı konuk etti.

İlk seti kazanan Afyon Belediye olurken ikinci, üçüncü ve dördüncü seti kazanan Fenerbahçe maçı da 3-1 kazandı. Maça iki takım da üstünlük kurma mücadelesi ile başladı. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk sette blok-aut sayılarıyla öne geçen Afyon Belediye oynadığı güzel oyunla ilk seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sete Fenerbahçe etkili başladı. Oyunda farkı oluşturan Fenerbahçe, set sonuna kadar farkı korudu ve seti 22-25 kazandı: 1-1 Üçüncü sete iki ekip de hızlı başladı. Afyon Belediye'nin yaptığı hatalardan sonra farkı açan Fenerbahçe setin sonuna kadar farkı korudu ve 21-25 kazandı: 1-2 Dördüncü sete ciddi bir fark yakalayarak başlayan Fenerbahçe'ye Afyon set sonuna kadar yetişemedi ve seti 18-25 kazanan Fenerbahçe, maçtan da 3-1 üstün ayrıldı.

Salon: Prof. Dr. Veysel Eroğlu

Hakemler: Burhan İlhan, Tolgacan Dinçer

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol: Vefa Yılmaz, Alen Sket, Cristian Poglajen, Berkan Eryüz, Canısın Enaboifo, Görkem Sertel (Can Ayvazoğlu, Alperay Demirciler, Hasan Balcoğlu, Yılmaz Berk, Bruno Lima, Furkan Dur)

Fenerbahçe HDI Sigorta: Ulaş Kıyak, Vigrass, İzzet Ünver, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Metin Toy (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, Caner Pekşen, Hasan Sıkar, Arinze, Taha Erden, Halil İbrahim Kurt,

Setler: 25-20, 22-25, 21-25, 18-25

Süreleri: 29, 29, 27, 28. 113 dakika

Editör: Haber Merkezi