U-19 ligi start aldı 
Afyonkarahisar U-19 futbol ligi mücadelesi haftasonunda oynanan ilk hafta maçları ile başladı.
Afyonkarahisar U-19 futbol ligi mücadelesi haftasonunda oynanan ilk hafta maçları ile başladı. Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda toplamda 29 gol kaydedildi.
A,B ve C gruplarından oluşan u-19 futbol liginde her grupta 6, toplamda 18 takım şampiyonluk için yarışıyor. A grubunda yer alan İscehisarspor, İhsaniye Belediyespor’u 8-0 yenerek grubunun en farklı galibiyetini aldı. Köy Hizmetleri ise rakibi Anıtkaya’nın çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip geldi. Afyonkarahisarspor ise Akçin’i 8-1 ile geçti. B grubunda Susuz Belediyespor, Sahipata’yı 1-0 ile geçerken ŞuhutHisar Çobanları 5-2, Çay Çağlayan ise Salar’ı 3-1 ile geçti. C grubunda Emirdağspor’un rakibi Tatarlıspor maça çıkmadı ve Emirdağ 3-0 hükmen galip geldi. Sandıklıspor evinde Dazkırı Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu. Değirmen Ayvalı ise Sinanpaşa Belediyespor’u 5-0 ile geçti.
A grubunda İscehisarspor rakibini 8-0’la geçerek liderliğe otururken, B grubunda Şuhut Hisar C grubunda ise Değirmenayvalıspor Kulübü iderlik koltuğuna oturan takımlar oldu.
D.Ayvalı U-19’da yoluna devam ediyor
U-19 liginin maçlarının sonunda Sinanpaşa Belediyespor takımını farklı yenerek liderlik koltuğuna oturan Değirmen Ayvalıspor’un yöneticileri maç hakkında görüşlerini paylaşttılar.
Sonuca gitmeye çalışacağız
Maçın kendileri açısından olumlu geçtiğini kaydeden D.Ayvalıspor Kulüp Başkanı Akif Çivi, “İlk maçımızda liderlik koltuğuna oturduk. Bir sonraki rakibimiz Dazkırı Belediyespor. Dazkırı karşısında golcülerimizle sonuca gitmeye çalışacağız. Rakiplerimizi küçümsemiyoruz. Bu maçtan da galip ayrılarak hedefimize kilitleneceğiz. Dazkırı Belediye geçtiğimiz hafta Sandıklıspor’u deplasmanda 2-3 yendi. Biz buna göre maça hazırlanacağız” dedi.
Sezon için umutluyum
Teknik Direktör Rıza Şimşek de maçın gollü geçtiğini ifade ederek, “Bol gollü bir karşılaşma bekliyorduk. Sahada biz olumlu şeyleri yaptık. Futbol adına iyi bir oyun çıkarttık. Oyuncularımı kutluyorum. 1. Amatör Kümede elde edemediğimiz başarıyı U-19 liginde kapmak istiyoruz. Sezon için umutluyum. 3 puan için oyuncularıma candan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.odak
 
Editör: Haber Merkezi