“Sporda şiddet ve saldırganlığa son” paneli

6222 sayılı sporda şiddetin önlenmesine ilişkin yasanın kamu görevlileri basın ve taraftarlar ile ilgili yükümlülükleri ve yasal yaptırımlarının konu edildiği Sporda Şiddet ve Saldırganlık Paneli gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Sn. Salih SEL, Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı Sn. Nadir GÜZBEY, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Sn. Ercüment AKKAYA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Yunus TORTOP, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Sn. Yücel OCAK, Hukuk Müşaviri Sn. Serkan MACİF katıldı. Konuşmacıların yanı sıra Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sn. Orhan KÜÇÜKSAĞRICI, Gençlik Merkezi Müdürü Sn. Gökhan GÜRBÜZ,Kulüp Başkanları Af-Yok Grubu, 03 Gençlik taraftar grupları ve gençlerin katılımıyla panel gerçekleştirildi.

Karşılıklı kandilleşmeyle başlayan programa, katılımcıların da zaman zaman konuşmaya dahil olmasıyla sporda şiddetin azaltılmasına ve gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik fikir alışverişleriyle devam edildi. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik içinde devam ettirilecek bir yarış olduğu vurgusu yapıldı.

Editör: Haber Merkezi