Şimşekler deplasmana hazırlanıyor
Afyonkarahisarspor ligdeki ilk deplasman maçında yarın deplasmanda Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek
Geçen sezon maddi sıkıntıdan dolayı Profesyonel lige veda edip Bölgesel Amatör Lig’e düşen Afyonkarahisarspor yaptığı ilk iki maçını kaybederek puanla tanışamayan mor beyazlılar, iki maçtan 4 puan çıkartan Salihli Belediyespor’a konuk olacak
2 vurgun yedik
Sezona evinde Çine Madranspor’a 2-0 yenilerek kötü start vermişti. Daha sonra Afyon derbisin de ezeli rakibi ebedi dostu Emirdağspor ile karşılaşan mor beyazlılar rakiplerine 1-0’la boyun eğdi. İki maçta sıfır puan çeken mor şimşekler Bölgesel Amatör ligdeki ilk deplasman maçında ise yarın Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Afyon puan çıkartma peşinde
Bu maçın hazırlıklarını imkânları doğrultusunda kendi tesislerinde hazırlanan mor şimşeklerin puan özlemine Salihli deplasmanında son vermenin hesaplarını yaptıkları öğrenildi. Kısıtlı kadrosuyla bu sezon ligde tutunabilmenin mücadelesini veren mor beyazlılarda üst süte gelen mağlubiyetlerle morallerinde yerinde olmadığı öğrenildi. Kulübün içerisinde bulunduğu maddi imkansızlıklar nedeniyle maratona sıkıntılı başlayan mor şimşeklerin her şeye rağmen Salihli deplasmanından puanla dönebilmenin planlarını yaptıkları kaydedildi.
 
Editör: Haber Merkezi