Okul Sporları Yüzme Müsabakaları tamamlandı

Okul Sporları faaliyet programında bulunan, Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler(A-B) Yüzme Müsabakaları Kocatepe Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyaları, İl Müdürü Kasapoğlu tarafından verildi.

Afyonkarahisar’da Okul Sporları yüzme karşılaşmaları sona erdi. 64 okuldan 141 sporcunun katıldığı müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. 4 farklı kategoride düzenlenen yarışlarda dereceye girenler madalyalarını aldı.

Eylül Şimal Yar birden fazla madalya kazandı

Kadınlar müsabakalarında; 50 metre kelebek, serbest, kurbağalama ve 100 metre kurbağalama stilde Eylül Şimal Yar, 100 metre serbest stilde Belinay Oruç, 50 metre sırtüstü stilde İremsu Gürel ve 100 metre sırtüstü stilde Miray Selis Yavuz birinci oldu.

Tuna Kınacıoğlu ve Recep Hazar Kirez yarışlara damga vurdu

Erkekler müsabakalarında; 50 metre kelebek stilde Muharrem Serinler, 50 metre serbest, 50 metre sırtüstü ve 100 metre sırtüstü stilde Tuna Kınacıoğlu, 100 metre ve 200 metre serbest stilde Recep Hazar Kirez, 100 metre kurbağalama stilde Berk Çağıl Pamuk, 50 metre kurbağalama stilde Iltan Sarp Özdemir birinci oldu.

Yüzme karşılaşmaları neticesinde başarılı olan sporcular, grup müsabakalarında Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için mücadele edecek.

“Genç sporcularımız Avrupa ve Dünya’da ilimizi temsil edecek”

Okul Sporları yüzme müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “ Spor şehri Afyonkarahisar’da bir müsabakaya daha tamamlandı. 64 okuldan 141 sporcumuz yarışmalarda boy gösterdi. İnşallah yüzme branşında çok tecrübeli genç sporcularımız olacak ve Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ilimizi temsil edecekler. Biz, antrenör arkadaşlarımızla birlikte genç sporcularımız için bütün fedakarlıkları yapmaya hazırız” dedi.

İl Müdürü Kasapoğlu konuşmasını grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek gençlere başarılar dileyerek tamamladı.

Karşılaşmaları gün gün yerinde inceleyen Kasapoğlu, düzenlenen tören ile dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Editör: Haber Merkezi