Okul Sporları Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Kızlar Futsal müsabakaları Tınaztepe Spor Salonunda sona erdi. Heyecan dolu maçlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün YouTube hesabında canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmalar neticesinde erkeklerde Ali Çağlar Anadolu Lisesi, kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Dereceye girenlere ödülleri Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Okul Sporlarında seyirci rekoru kırıldı

Afyonkarahisar’da spor müsabakaları devam ediyor. Futsal branşında düzenlenen karşılaşmalar sona erdi. 24 erkek ve 15 kız takımının yarıştığı maçlarda; erkek final maçına 1100 seyirci katıldı. Final maçı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Müsabakalar sonucunda, erkeklerde; Ali Çağlar Anadolu Lisesi birinci, Yavuzoğlu Koleji ikinci, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Kızlarda; Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara düzenlenen ödül töreni ile kupa ve madalyaları; Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi