Liselerde Şampiyon Afyon İstek Okulları

Milli eğitim bakanlığı tarafından düzenlenen liseler arası basketbol liginde şampiyon Afyon İstek Okulları oldu.

Bu yıl yaptığı atılımla basketbolda adından sıkça söz ettiren kurum yaptığı yatırımın karşılığını şampiyonlukla almayı başardı.

Rakiplerini farklı mağlup ederek açık ara üstünlüğünü kabul ettiren Afyon İstek Okulları lise takımı antrenörü Ünal Doğar " Okul olarak her konuda sınırsız destek aldık. Çok iyi bir çalışma ortamına sahibiz. Bizlere bu konuda destek olan kurucu ve müdürlerimize teşekkür ederiz. Böyle bir ortamda bize düşen çalışmaktı. Sporcularımız her konuda fedakarlık göstererek gerek hastalık halinde gerekse sınav haftalarında antrenmanlarımızı aksatmadan sürdürmemize yardımcı oldular. Okul müdürümüz Deniz Dikbaş ve beden eğitimi ögretmenimiz Serdar Gündoğar' a ayrıca teşekkür etmek isteriz. Her konuda yanımızda olarak bizlerin sorunsuz bir ortamda çalışması için büyük çaba sarfettiler.
Emekleremizin karşılığını şampiyonluk olarak almaktan dolayı çok mutluyuz. Yeni hedefimiz Anadolu şampiyonasında kentimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edip başarılarımızı sürdürmektir" dedi.

Afyonkarahisar basketbolunun ve okul sporlarının tecrübeli ellerde olması, başarının sürdürülebilirliği açısından oldukça büyük önem teşkil etmektedir.

Lige katılan tüm kurumları tebrik eder, başarıların büyüyerek devam etmesini temenni ederiz.

Editör: Haber Merkezi