Kahramandan Sert Tepki

Afyonkarahisar Futbol İl Temsilciliğine aday olan İdris Kahraman yalan yanlış haberlerden mutluluk duymadığını ve gereğinin neyse yapacağını söyledi.
YEHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kahraman, basında kendi hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığından yakındı.
Kahraman, “Ben gazeteyi dün aldım gördüm baktım hakkımda fazla bir yazı vardı bunların hiç birisi doğru değil hiç birisini ben söylemedim. Orhan Küçüksağrıcı ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi söyledi, kulüplerimiz gelsin seçimi Cumartesi günü yapalım diye, bende tamam dedim kendilerine. Ama akşam saatlerinde tekrar bir haber olayı çıktı. Bana söylenen ‘Ramazan Bayramına kadar seçimleri iptal edeceğim’, ‘bazı sorunların ortadan kaldıracağım’, ‘seçimi de ona göre kendim düzenleyeceğim’ dedi. Ben aday olduğumu, Orhan Küçüksağrıcıyla görüştüğümüzde de tekrar dile getirdim. Benim ‘çekiliyorum’ diye kimseye bir açıklamam yok. Hakkımda çıkan haberlerde hakkımı sonunu kadar arayacağım” diye konuştu.
Kahraman, ayrıca eğer seçilirse seçimde kafasında bazı planlar olduğunu Afyonda futbolun gelişmesi için her takıma ayrı antrenman sahları oluşturmaya çalışacağını kaydetti.
yeha
Editör: Haber Merkezi