İscehisarSpor sahaya indi

İscehisarspor 2019-2020 sezon hazırlıklarına Teknikdirektör Fatih Uysal nezaretinde ilçe stadyumunda futbolcuların katılımı ile başlayarak yeni sezonun ilk antremanını yaptı.

Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antremanda,

Teknikdirektör Fatih Uysal takım ile çalışmalara başladıklarını bu sezon İscehisarspor olarak güzelyerlere hep birlikte gelmek istediklerini söyledi.

Uysal Oyunculara da çeşitli uyarılarda bulunarak,Kendilerine mücadeleci ve kararlı bir şekilde oyundan kopmadan ve sakatlanmadan motive bir şekilde olmalarını istedi.

İscehisarspor yönetiminde genel kaptanlığa getirilen geçmiş dönem futbolcularından Hakan Kartal ‘da İscehisarsporu bizler gönülden seviyoruz.diyerek,

“Takımımızın başarısı için 2019-2020 sezonunda liğimizde Takım yöneticilerimiz,Teknik heyetimiz ve Futbolcularımız ile güzel bir sezon geçirmek istiyoruz.İlk antremanımız ile bir araya geldik.Kazasız,sakatsız ve başarılı bir sezon için gayret edeceğiz.Bütün Futbolcularımıza başarılar diliyorum.

Halkımızdan da Bizleri gerek deplasman gerekse buradaki karşılaşmalarımızda bizleri desteklemeleri en büyük isteğimiz olacaktır.” Dedi.

Antreman ısınma hareketleri,koşu,kondisyon ve kas geliştirme hareketleri sonrası top hakimiyeti ve kısa pas çalışması ile devam etti

Editör: Haber Merkezi