Erman, Turgutlu yolunda

Bir sezon Afyonkarahisarspor’da futbol oynayan Erman, eski takımı Turgutluspor'da tekrar forma giymekten gurur duyacağını belirtti.
Futbol yaşantısı boyunca 120 gole imza atan ve 4 kez farklı takımlarda gol kralı olan yetenekli santrafor Erman Özcan (32), sırasıyla Mudurnu, Sivasspor, Sivas Divriğispor, Orduspor, Amasyaspor, Eyüpspor, Nazilli Belediyespor, Turgutluspor, Afyonkarahisarspor, Bucaspor, Konya Torku Şekerspor ve son olarak da Bugsaş forması giydi. Erman Özcan, Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor'a gelmek istediğini açıkladı.
Sivas Divriğispor, Nazilli Belediyespor'da iki kez ve Turgutluspor formaları ile toplam 4 kez gol kralı olan Erman Özcan, şunları kaydetti:
''Turgutluspor'da oynadığım dönemlerde çok güzel unutulmaz anılarım oldu. Futbol yaşantım boyunca unutamadığım kulüpler arasında gelen Turgutluspor'da tekrar forma giymek bana son derece gurur verir. Şartların oluşması halinde kırmızı siyahlı formayı büyük bir keyif ile giyer ve 5. gol krallığımı Turgutlu'da yaşamayı çok isterim.''
Öte yandan Erman Özcan isminin Turgutluspor yönetiminde görüşüleceği, takımın 4-6 Temmuz tarihinde A takım seçmelerini yapacağı bildirildi.
Basın Sözcüsü Ercan Hızal, ''3 gün sürecek seçmeler için şu ana kadar yaklaşık 150 başvuru yapıldı. Seçmelerin ardından teknik kadromuzun raporu doğrultusunda burada ekimize dahil olabilecek oyuncular ile ilgili transfer komitemiz devreye girerek, çalışma yapacak'' şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi