Dinar Bld. Spor : 5 Taşoluk Spor 2
Dinar Belediyespor, Taşoluk Sporu 5-2 mağlup ederek, zirve mücadelesini sürdürdü.
Sezona daha çok genç ağırlıklı bir kadro ile başlayan ve mücadelesini bu şekilde sürdüren Taşoluk, maçın 10. dakikasında 0-1 yenik duruma düştü. Mağlup duruma düştükten sonra oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz, özellikle Kaptan Gökhan ve Deniz’in etkili oyunu ile pozisyon bulmaya başladı. Maçın 45. dakikasında Deniz'in güzel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan genç Ensar, yerden sert ve düzgün bir şutla takıma beraberliği getirdi. 1-1. Maçın 45+2 dakikasında kaptan Gökhan, bu kez ceza sahası dışında yerden sert vurdu ve ilk yarı 2-1 Dinar Belediye Spor üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısına konuk Taşoluk ilk yarıda olduğu gibi yine tempolu başladı. Nitekim maçın 55 dakikasında soldan yapılan ortada kafa ile Taşoluk, beraberlik golünü buldu. 2-2
Golden sonra yeniden oyuna ağırlığını koyan Dinar Belediye Spor, Ensar’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıda Gökhan ile yenden öne geçti: 3-2. Golden sonrada iyi oyununu devam ettiren temsilcimiz, yine genç futbolcusu Halil ile skoru 4-2 ye getirdi. Maçın 90. dakikasında bu kez Semih ceza alanı içinde rakibini geçti, sert vurdu ve maçın skorunu tayin etti: 5-2.
Bu sezon genç bir kadro ile mücadele eden temsilcimizde Ensar, Şükrü, Ali, Semih, Halil, Yunus Emre, Samet, gibi gençlerin gösterdiği performansları ve bu futbolcuların üç gol atması ayrı bir mutluluktu. 
Editör: Haber Merkezi