DİNAR BELEDİYE SPOR BEŞLEDİ
         Dinar Belediye Spor süper ligde Şuhut Hisar belediye Sporu 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puan farkı ile liderliğe yükseldi. Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde genç futbolcularla takviye den Dinar Bld. Spor süper ligde her geçen farkını ortaya koymaya devam ediyor. Özellikle genç futbolcuların takıma uyum sağlaması ile birlikte farklı skorlar elde etmeye başlayan temsilcimizde özellikle genç Halil KARAGÖZ attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
      Bu arada Dinar Bld Sporun uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Phılıpo da bu sezon ilk kez yeşil beyazlı formayı giydi. İlk maçında daha çok takıma alışmaya çalışan, arkadaşlarını tanımaya çalışan genç futbolcunun ilerleyen haftalara takıma çok katkı sağlayacağı gözlendi.
       Dinar Bld Spor Şuhut Hisar spor maçının başkama düdüğü ile birlikte oyunun tek hakimi idi. Özellikle orta alanda kazandığı her topta rakip kalede tehlikeler yaratan ve pozisyon bulan temsilcimiz aradığı golü 30 dakikada Halil ile buldu. Bu dakikada soldan gelişen Dinar Bld Spor atağında Ali kafa ile toğu Halil’in önüne indirdi. Halil kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya golle başlayan Dinar Bld Spor maçın 46. Dakikasında Şuhut Hisar Spor kalecisinin hatasından 2. Golü buldu. Halil kaleciden kaptığı topla boş kaleye vurdu ve skor 2-0 oldu. Maçın 48. Dakikasında Halil ceza alanına girdi. Yerden sert vurdu. Kaleci çeldi. Dönen topa sert vuran Ali skoru 3-0 yaptı. Maçın 50. Dakikasında soldan gelen ortaya Rıfat çok iyi yükseldi. Kafa ile vurduğu top üst direkten geri döndü. Dönen topa günü yıldızı Halil röveşata ile ağlarla gönderdi ve skor bir anda 4-0 oldu. İkinci yarının ilk beş dakikasında üç gol bulan Dinar Bld Spor ataklarına devam etti ve maçın 55. Dakikasında Ali nin düşürülmesi ile kazanılan penaltıdan Nijeryalı futbolcu Phılıpo kaleci ve topu ayrı ayrı köşelere göndererek skoru 5-0 yaptı. Farklı bir skor elde eden Dinar Bld Spor beşinci golden sonra oyunu tamamen rolantiye aldı ve adeta bir antreman havasına büründü. Maçın 70. Dakikasında gelişen Şuhut Hisar Spor atağında zeminin azizliğine uğrayan kaleci aslan topa ıska geçince Şuhut Hisar spor golü buldu ve maçın skorunu tayin etti. 5-1
        Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada rakibini 5-1 mağlup eden temsilcimiz Tınaztepe Sporun Cumartesi günü puan kaybetmesi ile liderliğe yükseldi. Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Teknik Sorumlu Muhammet YILMAZ, futbolcularımı tek tek kutlarım. Her geçen hafta yükselen bir form grafiğimiz var. Özellikle genç futbolcularımız gösterdikleri performansla bu formayı hak ettiklerini gösteriyorlar. Amacımız mutlaka bölgesel lige çıkmaktır. Taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsinler. Dedi. Kulüp başkanı Ahmet DEMİR ise futbolcularımız kutlarım. Bizlerin yüzünü güldürmeye devam ediyorlar. Ekonomik açıdan bir çok takımın zor durumda olduğu bir ortamda kendi yağımızla kavrulan ve sıkıntıları aşmaya çalışan bir kulübüz. Genç ve mütavazi kadromuz liğin lideri. Bu takıma her kesin sahip çıkması lazım. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak Bölgesel liğe çıkarız. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Dedi.
 
Editör: Haber Merkezi