Değirmenayvalıspor şampiyon oldu

Değirmenayvalıspor, Ahmetpaşasporu 2-1 yenerek hem şampiyonluk kupasını kazandı hemde 1. Amatör lige yükselme başarısı gösterdi.

2. Amatör Lig Play Off Şampiyonluk maçında Değirmenayvalıspor ile Ahmetpaşaspor karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar Kocatepespor kompleksinde oynanan maçta ilk yarıyı Ahmetpaşaspor 17. dakika da Ömer Faruk Gökçe’nin golü ile devreyi 1 -0 önde tamamlarken bir oyuncusu da kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarıya hızlı başlayan ve 10 kişilik rakibi karşında Muhittin Başer’in 49. dakika da bulduğu gol ile beraberliği yakalayan Değirmenayvalıspor, maç sonuna kadar baskılı oyununa devam etti. Uzatmalarda galibiyet golünü atan Recep Durna ile Değirmenayvalıspor, sahadan 2 – 1 galip ayrılarak kupayı kazandı. Federasyon yetkililerinin elinden kupayı alan oyunculara, Değirmenayvalıspor taraftarı ve Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu yalnız bırakmayarak şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti.

Şampiyonluğu kutladılar

Değirmenayvalıspora inanan ve takıma destek olan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, kasaba da şampiyonluk kutlaması organize etti. Kasabaya girerken ve kasaba içinde konvoylar halinde kutlama yapan belde halkı daha sonra havai fişek ve meşale yakarak gönüllerince eğlendi. Başkan Barutcu, “Kasabamıza bu şampiyonluğu tattıran tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hem şampiyon olduk hemde 1. Amatör lige yükseldik. Belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızdayım” dedi. Daha sonra gençler müzik eşliğinde şampiyonluğu kutladılar.

Editör: Haber Merkezi