Beşiktaş futbol okullarının tercihi Afyon

Haziran 2019’da kamp yapacaklar

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın destekleri, Afyon Beşiktaş Spor Okulları’nın girişimiyle Beşiktaş Altyapı Futbol Okulları, Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde turnuva yaptı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen turnuvaya katılan Başkan Burhanettin Çoban, Beşiktaş gibi köklü bir kulübün ilimizde böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmasından onur duyduklarını söyledi.

Beşiktaş TV’nin konuğu olan Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ı Spor Turizmi’nde de önemli bir il haline getirme konusunda verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını aktararak “Biliyorsunuz Kasım ayındayız, şu anda Spor Tesislerimizin her birinde ayrı bir aktivite var. 2019 yılının Haziran ayında da tüm Beşiktaş altyapı okulları Afyonkarahisar’a gelecek. Birçok il varken Beşiktaş Kulübü ilimizi tercih etti. Hem Kulüp Başkanı Fikret Orman’a hemde yönetim kurulu üyelerine ve tüm altyapı okullarının ilimize gelecek olmasında emeği geçen İhsan Beşer kardeşimizi ve yönetimini canı gönülden kutluyorum” dedi.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ"

Turnuvanın ilimizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyon Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı İhsan Beşer ise desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban’a şükranlarını sundu. Böylesi anlamlı bir organizasyon için Afyon’u tercih eden Kulüp Başkanı Fikret Orman’a, Altyapı’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak’a, Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer’e de teşekkür eden İhsan Beşer; “Türk futbolunun en önemli sorunu altyapıdan yetişen futbolcular. Bu noktada gayret gösteriyoruz. Sağaolsun Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban bizlere kapılarını açtı. Kendisine minnettarız” diye konuştu.

2019 yılının Haziran ayında yapılacak organizasyonla ilgili bilgi veren İhsan Beşer; “17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Azerbaycan, Irak, İstanbul ve Türkiye’nin tüm okullarında 800 altyapı oyuncusu burada kamp yapacak. Belediye Başkanımıza bizlere bu tür olanakları sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon hem Beşiktaş için hemde Afyon için çok önemli. Çünkü bizim kampımızla birlikte 800 kişi bir otelde kalacak, çocuklarımızın velileri de otellerimizde kalarak Afyonkarahisar turizminin tanıtımı noktasında büyük katkısı olacak.” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi